Találtam egy bolhás, sovány kiscicát kb4hónapos. Van benne chip. Megtarthatom?
Vidd el egy másik állatorvoshoz. Ha nem mondod, hogy találtad, meg se nézi van-e benne chip, mert a macskáknál nem kötelező. Aztán pedig neveld benti cicának.
Bizonyítsa be bárki, hogy rosszhiszeműen kezdted gondozni a hozzátok betévedt macskát.
Szééép! :))))
Ez eddig simább ügy, mint hittem, de nem akarom elkiabálni. Sztem próbálj szépen pár napig, hétig meghúzódni, esetleg tudakozódni, miként kerülhetne át a chip a te nevedre.
Ugyanis úgy látom, hogy ez az egész nem a cicusról szól.
Ha viszont "hivatalosan" is a te neveden lesz a chip és azzal a cicus tulajdonjoga, akkor már nem lehet követelése annak az ősbunkónak, aki jelenleg a "gazdája" a macseknak. Egyelőre az az ábra, hogy nem fog tovább hőzöngeni azon, övé-e a macs, vagy se....de azért a hivatalos út a tuti. Vigyázz rá, és tegyél arról, hogy amikor kigömbölyödik a cica, újra szép és egészséges lesz, akkor nehogy újra eszébe jusson annak a kőbunkónak, hogy "övé" a macska.
Ha megnyugszik az önérzete, végül úgyis örül majd, hogy egy gonddal kevesebb. Sok sikert, jó egészséget a cicusnak is! :)
[link] :)))
Állatorvos, vagy a hatósági állatorvos nem tud valami okosságot erre a szitura? Ebben a történetben mindenki ( a cicus , te , a jelenlegi "gazdája") csak jól járhatna, ha hozzádkerülhetne a cicc.
Készíts pár fényképet a cicáról, hogy milyen car állapotban volt, amikor összeszedted az árvát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!