Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy bolhás, sovány...

Találtam egy bolhás, sovány kiscicát kb4hónapos. Van benne chip. Megtarthatom?

Figyelt kérdés
El vittem dokihoz kiderült van gazdálya. Kértem a kezelését is. Bolha írtás meg volt. Vissza kapta a gazdi. Én fizettem a parazita mentesítést de nem sajnálom egy percig sem. A másik utcában lakik mint kiderült. És pár nappal az eset után ujra láttam elöttünk a cicát kódorogni. A fél szeme gyulladt neki. Elvinném ujra dokihoz de akkor már nem akarnám vissza adni, ha ennyire nem törödnek vele. Ezt hogy tudom megoldani?

2017. aug. 31. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Vidd el egy másik állatorvoshoz. Ha nem mondod, hogy találtad, meg se nézi van-e benne chip, mert a macskáknál nem kötelező. Aztán pedig neveld benti cicának.

Bizonyítsa be bárki, hogy rosszhiszeműen kezdted gondozni a hozzátok betévedt macskát.

2017. szept. 2. 06:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Tegnap elvittem dokihoz, valami megsérzette a szemét. Azota itt van nálam. Szemcseppezem etetem. Nem kereste még rajtam a gazdája. Vettem kölyök tápot. Ugy fal szegény. A horpasza be van esve, de most eszik szépen, sött:)
2017. szept. 2. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szééép! :))))

Ez eddig simább ügy, mint hittem, de nem akarom elkiabálni. Sztem próbálj szépen pár napig, hétig meghúzódni, esetleg tudakozódni, miként kerülhetne át a chip a te nevedre.

Ugyanis úgy látom, hogy ez az egész nem a cicusról szól.

Ha viszont "hivatalosan" is a te neveden lesz a chip és azzal a cicus tulajdonjoga, akkor már nem lehet követelése annak az ősbunkónak, aki jelenleg a "gazdája" a macseknak. Egyelőre az az ábra, hogy nem fog tovább hőzöngeni azon, övé-e a macs, vagy se....de azért a hivatalos út a tuti. Vigyázz rá, és tegyél arról, hogy amikor kigömbölyödik a cica, újra szép és egészséges lesz, akkor nehogy újra eszébe jusson annak a kőbunkónak, hogy "övé" a macska.

Ha megnyugszik az önérzete, végül úgyis örül majd, hogy egy gonddal kevesebb. Sok sikert, jó egészséget a cicusnak is! :)

[link] :)))

2017. szept. 2. 16:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:))) igen én is ezen gondolkodom, hogy lehetne a nevemre chipeltetni. Itt benti boldog cica lenne. Ivartalanítatni is szeretném mindenképp. Én mindent tudok neki biztositani, hogy egészséges boldog legyen. Megérdemli szegény, csak sajnos jogilag még azé a baromé, már nem nagyon keresi, ahogy látom. Lehet sejti elvittem dokihoz a szemével s vár pár napot azt be állit s röhög a markában h nem kelett neki vinni. De remélem csak carik rá.
2017. szept. 2. 16:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Állatorvos, vagy a hatósági állatorvos nem tud valami okosságot erre a szitura? Ebben a történetben mindenki ( a cicus , te , a jelenlegi "gazdája") csak jól járhatna, ha hozzádkerülhetne a cicc.

Készíts pár fényképet a cicáról, hogy milyen car állapotban volt, amikor összeszedted az árvát!

2017. szept. 2. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is neveld benti macskaként. Nekem az állatorvos még sosem nézte van e benne chip, mivel ugye mindig mondtam, hogy az enyém. Ellenőrzi jól van e, adja az éves oltást és kész. Ha ennyire nem foglalkozik a macskával, úgyse fog mit csinálni. Meg egyébként ehhez tudnia kéne, hogy nálad van, de maximum csak azt tudhatja, hogy eltűnt. Ezzel az erővel bárki más is összeszedhette volna az utcáról, aki megsajnálja.
2017. szept. 3. 08:07
 17/17 anonim válasza:
Mi lett a cica sorsa?
2018. ápr. 4. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!