WheneverYouWant kérdése:
Létezik e már cicába ültethető gps-en követhető chip?
Figyelt kérdés
Próbáltam olvasgatni a témában, egyelőre azt találtam hogy a jelenlegi chipek csak leolvashatók és nem követhetők. De olvastam gps nyakörvről is, az sem volna egy elvetett dolog számomra. Nemrég költöztem el otthonról és mindenképpen szeretném hozni a cicámat is (nincs neki jó dolga otthon meg nekem is hiányzik) bezárni itt az új helyen nem szeretném és nem is tudnám. Mindig ahhoz volt szoktatva hogy ha nyávogott az ajtó előtt akkor az ajtó kinyílt. Félek attól hogy ha elhozom akkor elcsatangol és keresi az utat hazafelé majd elveszik örökre... Ezért volna szükség rá hogy valahogy le tudjam követni hogy ha elcsatangol akkor megtalálja és visszahozzam az új helyre.. Lehet hogy egyáltalán nem is volna szükség rá de nem szeretnék kockáztatni.2017. márc. 2. 05:10
1/3 anonim válasza:
Google 1. találata:
30-nál kezdődik.. ha neked megéri, nézelődj! De bárhova megy a cica tuti be fog akadni egy ilyen ormótlan sza..al a nyakában! A macskák úgy menekülnek, hogy a fejük méretű lyukon ugranak be a kutya elől. Pár napig-hétig ne engedd ki, nem fog elmenni, ha felfogja hogy innentől ez az otthon!
2/3 anonim válasza:
Hiába lenne rajta nyomkövető, nem érne semmit. Egy macska nem marad egy helyben és nem is csak a földön sétál. Átugrik a kerítéseken, háztetőkön, fákon mászkál stb. Mire odaérnél, ahol a nyomkövető szerint van, már régen több utcával arrébb van.
3/3 anonim válasza:
Nem akarok valótlant állítani, de egyszer egy rendelőbe kérdeztem meg ugyanezt, azt mondták, magyarországon nincs ilyen, mert igény nincs rá és egyébként is megfizethetetlen lenne, azt hiszem németországot említette, hogy ott van ilyen, az ára milliós nagyságrendü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!