Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon szenvedek az ivartalaníttatás gondolatától?

Figyelt kérdés
Kandúr macskám van, korábban is volt, akkor is nagy nehezen ivartalaníttattam, de most csütörtökön kellene vinnem, és beteg vagyok a gondolattól. Minden ellenérvet tudok, de egy szemétnek érzem magam. Voltaképpen ez a természetes élete, nem? Egy lánymacskát meg lehet *ni műtét után is, de egy fiúnak nem lesz kedve mit csinálni. Egész belebetegedtem. És ha majd ott ébredezik, tuti bőgni fogok.
2010. máj. 4. 13:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem léptem vissza, de sirdogáltam. Most itt alszik a kosarában tágra nyílt szemmel.
2010. máj. 6. 12:15
 22/29 anonim ***** válasza:
25%
A fiu cica hogy néz ki odalenn ivartalanitás után?
2010. máj. 6. 12:37
 23/29 A kérdező kommentje:
Mínusz két golyó, nem különösebb látvány, bár konkrétan erről a macskáról nem tudok nyilatkozni, mert még nem ébredt fel az altatásból, és a ketrecében fekszik.
2010. máj. 6. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, én is nagyon aggódtam! De pár napon belül tényleg túl lesz rajta! A nehezén már túl vagytok.
2010. máj. 6. 16:49
 25/29 anonim ***** válasza:
75%
Erős voltál , jól tetted :) Hidd el jobb lesz ! majd írd meg hogy van a cicád ! Csak mert az enyém ha betölti a 4 hónapos kort akkor viszem (de még el sem hoztam a tenyésztőtől , mert még csak 6 hetes ) !
2010. máj. 6. 18:28
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
A macskák ivartalanítás után állítólag tovább élnek pár évvel. Többet kell vele foglalkozni. Legalább nem megy el hetekre otthonról, és nem kell izgulni, hogy hazajön-e még valaha, vagy valami baja esett. Az én kandúrmacskám is így tűnt el, nem volt ivartalanítva. ehet, hogy nem tud majd ***ni de szerintem nem ez az élet értelme h lehessen. Bár emberek között kitudja, lehet h valakinek az...de a macskáknál...nem tudom nem hiszem...lényeg az hogy nem ártasz a macskának vele.
2010. máj. 6. 20:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem fogod megbánni, jó döntés volt, tapasztalatból mondom.

Kivételek mindig lesznek, nyugi, jól döntöttél.

Vigyázz rá ébredés után, amíg teljesen észhez tér, össze-vissza bócmorog. Vize legyen majd ha szomjas. Egy-két nap és visszajön a régi kedélye.

2010. máj. 6. 21:22
 28/29 A kérdező kommentje:
3 órát aludt, utána dülöngélve kijött a kosarából, kibotorkált a tálja elé, de ott "ülve elaludt". Sokat aludt, este nagyon éhes volt, ma reggel meg már nagyon élénk. Sokat nyalogatta a hűlt helyét... :-(
2010. máj. 7. 08:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Majd hozzászokik =) Nem kell siratni ;)
2010. máj. 7. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!