Mit csináljak, ha nagyon szenvedek az ivartalaníttatás gondolatától?
Figyelt kérdés
Kandúr macskám van, korábban is volt, akkor is nagy nehezen ivartalaníttattam, de most csütörtökön kellene vinnem, és beteg vagyok a gondolattól. Minden ellenérvet tudok, de egy szemétnek érzem magam. Voltaképpen ez a természetes élete, nem? Egy lánymacskát meg lehet *ni műtét után is, de egy fiúnak nem lesz kedve mit csinálni. Egész belebetegedtem. És ha majd ott ébredezik, tuti bőgni fogok.2010. máj. 4. 13:21
21/29 A kérdező kommentje:
Nem léptem vissza, de sirdogáltam. Most itt alszik a kosarában tágra nyílt szemmel.
2010. máj. 6. 12:15
22/29 anonim válasza:
A fiu cica hogy néz ki odalenn ivartalanitás után?
23/29 A kérdező kommentje:
Mínusz két golyó, nem különösebb látvány, bár konkrétan erről a macskáról nem tudok nyilatkozni, mert még nem ébredt fel az altatásból, és a ketrecében fekszik.
2010. máj. 6. 13:59
24/29 anonim válasza:
Jaj, én is nagyon aggódtam! De pár napon belül tényleg túl lesz rajta! A nehezén már túl vagytok.
25/29 anonim válasza:
Erős voltál , jól tetted :) Hidd el jobb lesz ! majd írd meg hogy van a cicád ! Csak mert az enyém ha betölti a 4 hónapos kort akkor viszem (de még el sem hoztam a tenyésztőtől , mert még csak 6 hetes ) !
26/29 anonim válasza:
A macskák ivartalanítás után állítólag tovább élnek pár évvel. Többet kell vele foglalkozni. Legalább nem megy el hetekre otthonról, és nem kell izgulni, hogy hazajön-e még valaha, vagy valami baja esett. Az én kandúrmacskám is így tűnt el, nem volt ivartalanítva. ehet, hogy nem tud majd ***ni de szerintem nem ez az élet értelme h lehessen. Bár emberek között kitudja, lehet h valakinek az...de a macskáknál...nem tudom nem hiszem...lényeg az hogy nem ártasz a macskának vele.
27/29 anonim válasza:
Nem fogod megbánni, jó döntés volt, tapasztalatból mondom.
Kivételek mindig lesznek, nyugi, jól döntöttél.
Vigyázz rá ébredés után, amíg teljesen észhez tér, össze-vissza bócmorog. Vize legyen majd ha szomjas. Egy-két nap és visszajön a régi kedélye.
28/29 A kérdező kommentje:
3 órát aludt, utána dülöngélve kijött a kosarából, kibotorkált a tálja elé, de ott "ülve elaludt". Sokat aludt, este nagyon éhes volt, ma reggel meg már nagyon élénk. Sokat nyalogatta a hűlt helyét... :-(
2010. máj. 7. 08:50
29/29 anonim válasza:
Majd hozzászokik =) Nem kell siratni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!