Ivartalaníttatás akcióban mennyi szokott lenni?
Sziasztok!:)
Nemrég befogadtam a Noé állatotthontól egy kiscicát, Pillét.
(ő egy tündér, imádom!!!:))
Most szeretném még befogadni a macskanátha miatt félig megvakult Emmát, és a testvérét is, aki nem sokat lát, de később operálható lesz.
De egy lány cica ivartalaníttatása normál áron nálunk 8.000 ft. (Mindhárom szóbanforgó cica lány.)
(Nagyon jó orvos, tudom, hogy ez nem drága, de nem mindegy, hogy 8.000 ft, vagy 30.000...)
Szóval decembertől lesz akció, de nem akartam pofátlan lenni, hogy mégis mennyi lesz az akció...:D
És még az egyik cica műtétjére és utókezelésére is kell, hogy maradjon, + 3 kutya ivartalaníttatására...
Na szóval csak azért kérdezem, hogy nehogy túlvállaljam magam, szükségem van egy kis költségvetésre!:D...
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
:O
Azt tudtam, hogy nagyon jófej a dokim, de hogy ennyire!!!:O:O:O
Hát akkor nincs más hátra, mint előre, bővíteni kell a csapatot!:)
Köszönöm a válaszod!:)
szuper!:)
nagyon köszönöm!
Igen, így van ahogy írják, minél több állattal mész annál nagyobb kedvezményt fogsz kapni.:)
És nem állom meg hogy le ne írjam mennyire aranyos és jófej vagy hogy befogadod ezeket a cicákat, akiket biztos hogy nem kapkodnak örökbe fogadni. Olyan jó lenne ha több hozzád hasonló gondolkodású emberke lenne az országban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!