Ivartalanított kandúr macskám augusztus 3 óta nem jött haza, volt olyan akinek ilyen hosszú idő után meglett a cicája?
csinálj egy plakátot amin leírod,hogy honnan tűnt el és add meg az elérthetőségeidet meg egy képet a cicáról.
ragaszd ki a környéken és a helyi facebookos csoportokban is rakd ki.
mivel könnyen lehet,hogy valaki befogadta,hátha visszakapod így.
chip vagy oltási könyv van,amivel tudod igazolni,hogy a tiéd?lehet szükség lesz rá.
de ha jóérzésű ember fogadta be,akkor biztos visszadja neked. elvégre foglalkoztál a cicával,ivartalanítva volt,nyakörve volt..
remélem előkerül.
Sajnálom, de 99%, hogy nem jön haza
Vagy befogták (és nem befogadták. macskát, ha ennyire szeretik, nem lehet csak úgy befogadni), akkor ennyi idő alatt már odaszokott
Vagy kutyákkal találkozott
Vagy más kandúrral/kandúrokkal (nem a csajért verekedett, hanem védte a területét)
Én is faluszélen lakom.
Két macskánkat szabadon engedett kutyák téptek szét, egy kandúrunk más kandúrral/kandúrokkal folytatott csatában maradhatott alul. És a mérgezésről még nem szóltam...
Szóval plakátolhatsz, kérdezősködhetsz, de én nem fűznék hozzá nagy reményeket. Sajnálom.
"4 hétig nem volt meg,és a mamám találta meg a nappalinkban.Véletlenül bezártuk szegényt :D"
Hogy mivan? 4 hétig senki nem járt a nappaliban? Senki nem hallotta a nyávogást? Hol laktok ti, a Buckingham palotában? Minek írsz butaságokat, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!