Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24 hetes terhesen bevallaln...

23-24 hetes terhesen bevallalnatok-e egy kb 1400 km hosszu autobuszos utazast augusztus vegen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem terhesen igen.

terhesen nem... mondjatok beszarinak de mit teszel ha baj van? külföldön idegen kórházban? nem ajánlom esetleg a repülőt vagy nem olyan messze egy kirándulást nyaralást.

ha mégis mész akkor ne igyál olyan italt amiben van jégkocka és ne egyél a helyi kifőzdékben mert a fertőzés a babára nézve is súlyos gondokat okoz.

2010. júl. 16. 10:20
 2/11 anonim válasza:

Szia!

Bár nem vagyok jártas ebben a témában, de úgy gondolom, hogy érdemes lenne megkérdezned erről az orvosod véleményét. Szerintem ne dönts egyedül, mégis ő a szakember, tudja, hogy mit szabad és mit nem. Ha viszont veszélyeztetett terhes vagy, akkor szerintem semmiképp nem szabadna bevállalni ezt az utat... hosszú is, meleg is van még augusztusban, és nem biztos, hogy jót tesz neked, illetve a picinek.

Jó babavárást!

18/L

2010. júl. 16. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly ennyi idős terhesen Horvátországba voltunk, 600 km-re. Semmi gond nem volt, én is vezettem sokat, éjjel mentünk. De azért az 1400 km kicsit soknak tűnik. És a busz ráadásul nem akkor áll meg, amikor te szeretnél pihenni, stb. Én inkább asszem nem mennék, pedig kalandvágyó vagyok.
2010. júl. 16. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Még bevállalnám ha csak 24 hetes lennék. Nem lesz semmi baj, nyugodtan menj el! Én 20 hetesen voltam Spanyolországban, ami 2 óra repülöút+ 4 óra távolsági busz mert azon belül is Valenciában voltam. Víz mindenképpen legyen nálad. Kellemes utazást!:)

32 hetes

2010. júl. 16. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 24chetesen Egyiptomban voltam 2 hétig. Orvosi engedéllyel. Mindent alaposan átbeszéltünk vele, elmondta, hogy mire vigyázzak, mit ehetek, mit nem. Semmi baj nem történt. Repülővel simán, de nekem még nem terhesen is kényelmetlen a buszos utazás. Repülővel nem tudsz menni? A busz nem akkor áll meg ,amikor Te szeretnéd vagy szükséged lenne rá, kényelmetlen, nem tudsz kinyújtózni, mozogni, járkálni, eldőlni rendesen.
2010. júl. 16. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
én csak azon aggódnék, hogy hogyan fogok tudni annyit pisilni? és hogy van-e légkondi a buszon. de szerintem mennék, ha minden ok. persze biztosítást kössél mindenképpen, és ha jól tudom, ki lehet váltani az uniós tb-kártyát is!
2010. júl. 16. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:
nem terhesen is iszonyú fárasztó a buszozás, nem hogy így..., ne vállald be!
2010. júl. 16. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
1400 km kb 30-33 óra, 4 óránkénti megállással. Én tudom mert 2x Korfura, 1x pedig a görög riviérára mentem így. Nagyon fárasztó és kényelmetlen is, hát még 24 hetes pocisan! Én nem vállalnám be a helyedben.
2010. júl. 16. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam ekkora úton busszal, soha többet, semmilyen állapotomban. Főleg, hogy haza fele lerobbant a busz a nagy semmi közepén (se wc, se büfé, SEMMI) és hosszú órákat kellett várni a segítségre :( Szörnyű volt. Repülővel szerintem bevállalnám :)
2010. júl. 16. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs az az Isten!! Már csak azért sem mert fekve is sokszor fáj a seggcsontom nem hogy ülve, melegbe! Szerintem hagyd ki ezt most Te is...Majd jövöre mentek hármasba:)! VAgy mehettek idén is de szerintem ne busszal és ne külföldre...nem éri meg. Meg a melegtől én még itthon is (ventilátor előtt ülve) is rosszul tudok lenni.

Üdv 27 hetes pocis

2010. júl. 16. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!