Augusztus végén születik a babóm, szeretnék hálózsákot venni neki, milyet érdemes? Hosszú vagy rövid ujjút, és milyen méretben?
Hááát, nehéz!
Ne 56-os méretet az biztos, 68 körüli lenne a jó, az elég hosszú és néhány hónapig tudd használni.
Rövid ujjút lenne érdemes v ujjatlant, mert ha meleg lesz akkor elég, ha hűvösödik, akkor tudsz alá hosszú ujjú rugdalózót adni.
Ja és ne a bélelt változatot vedd egyenlőre, az majd ráér nagyobb méretben november körül, akkor már lerúgja a takarót magáról, kell majd a bélelt hálózsák!
na, jó bonyolultra sikerült, korán van még! :)
Szia! Én az ujjatlant szerettem, mert hosszú újjú bodyt adtam rá vagy hosszú újjú rugit s arra a hálózsákot. 62-68 méretet vegyél, vagy 0-6 hósat az sokáig jó, ha hosszú újjú max felhajtod az ujját, az ujjatlan pedig amig a hosszát ki nem növi addig jól.
Egyébként ha érdekel, kislányom kinőtt mínőségi ruháit harmad áron eladom, hosszú újjú bodyk, rövid újjú bodyk, plüss vastag pár alkakommal hordott tipegők mert nyáron nőtt bele 1-2 alkalommal volt rajta, együttesek, 2 db hálózsák. 3-6 hós méretek. Ha gondolod írj, képet tudok küldeni. Egy kopmplett csomag, kb. 20 body, 2db hálózsák, 12db rugi/együttes, zokni cipő, mind megkímélt nem foltos vagy bolyhos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!