Mennyi idő alatt készül el az útlevelem? Augusztus elsején utazok, június 27-én ha megcsináltatom még nem vagyok elkésve?
Köszönöm!
Nem nem, Törökbe megyek. :)
Egyebkent mikor leadod a kerelmet a pultban levo neni meg fogja tudni mondani, hogy kb. mennyi idobe telik. Ezt csinalja napi 8 oraban, tudjak mikor van "szezon" es mikor csendes a kerelmek ideje.
En hetfo nyitasnal leadtam es penteken delutan hivtak hogy mehetek erte...de mar csak hetfon tudtunk bemenni erte. Ez tavaly nyar vegen volt, augusztus utolso heteben. Gondolom a nyaralasos/utlevelkerelmek mar lecsengtek.
Amire kell, arra megvan a pénz. Ha nem tudnék ott enni, nyilván nem mennék. Plusz költségek már csak nehezen férnének bele, akár itt, akár egy másik országban. Plusz 20 ezer nálam nem tartozik a mindegy kategóriába (sajnos). :)
Bocsánat, feltételeztem hogy rendelkezik mindenki annyi szövegértő képességgel, hogy a Törökbe Törökországot takar és nem egy török embert.....de akkor javítom, nehogy 2 mp-nél (másodpercnél) tovább kelljen használni azokat az agytekervényeket. Szóval:
Törökországa utazok! Na, így már minden részlet benne van a mondatban, nem történhetnek ilyen hatalmas félreértések, hogy repülőjegyet vásárolok egy emberbe!
A segítő válaszokat köszönöm mindenkinek, hasznosak voltak!
További szép nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!