Budaörsön hol van az állatorvos?
Figyelt kérdés
Régebben voltam egy ismeretlennel a Büdaörsi állatorvosnál, egy talált cicával hirtelen el kellett menni. Nagyon szimpi volt az orvos, és szeretném oda vinni énis ezentúl az állataimat, de sajnos már gőzöm sincs hogy hogyan kell odajutni.:) Az orvos egy igencsak nagydarab aranyos férfi, nagyon érti a dolgát.2016. szept. 21. 18:48
1/8 anonim válasza:
Ha vöröses hajóra gondolsz, mi oda járunk, nagyon jó orvos. Pill és megkeresem.
5/8 anonim válasza:
Én az Ekéshez nem vinném. 2 kezemen sem tudnám megszámolni, hogy hány ismerősöm állatát kezelte fèlre. Arról nem is beszèlve, hogy volt a rendelője előtt is valami balhè (tüntetès) egy ilyen eset miatt.
6/8 anonim válasza:
Az ellenrekläm is reklám. Nekünk eddig az elütött macskákat is mindig összerakta, meg az öreg kutyát is mindig talpra állította.
7/8 anonim válasza:
Jó, nekem mindegy, nyilván mások a tapasztalatok. Én csak az enyémeket írtam le röviden. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az Apró mancsba ivartalanítattam a cicám, nem volt semmi probléma.:)
2016. okt. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!