Anya cicám kiscicáit hat nappal ezelőtt elajándékoztuk, azóta keresi a kölyköket az emlői begyulladtak. Mivel segíthetnék neki? Azonnal állatorvos?
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 17:11
1/7 anonim válasza:
Az biztosan nem árthat. Mennyi idősek az elajándékozott cicák?
2/7 anonim válasza:
Igen, állatorvos és ivartalaníttassátok, ne ismétlődjön meg ugyanez a mutatvány tavasszal is... szerencsétlen macskát miért kínozzátok szándékosan? Igaz, hogy "csak" egy állat, de akkor is fáj neki, hogy eltűntek a kiscicái, plusz testi fájdalmai a kicsik születésénél-szoptatásánál... mire jó ez?
3/7 anonim válasza:
Mekkorak voltak? Amig szoptat nem szabad elajandekozni.
4/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Szoptatott még a cica?
5/7 anonim válasza:
Állatorvos, igen. Ad rá gyógyszert, aztán ivartalanítja is.
Nem lehet, hogy túl korán ajándékoztátok el a kicsiket? 10-12 hetes kor körül ideális.
6/7 A kérdező kommentje:
Nyolc hetesek voltak a kicsik.Mindenhol azt olvasom,hogy ebben a korben már el lehet választani őket.Beszéltem már az állatorvossal,azt mondta jövő héten már vihetem ivartalanítani,mivel említettem neki,hogy meg vannak duzzadva az emlői.Azóta azonban még jobban megduzzadtak neki.
2016. szept. 8. 17:59
7/7 anonim válasza:
Addig is beszélj újra a dokival, hogy mit lehet az emlőivel, mert biztosan fájnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!