Van egy hat hetes kiscicám, macskanátha ellen szeretném majd beoltatni, ezt kb hány hetesen lehet? Budapesten az 5. kerület környékén hol van jó állatorvos és mennyiért adják be a szurit?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 22:08
1/3 anonim válasza:
Macskanátha ellenit a kombinált oltás tartalmazza, 6 hetesen féregtelenítened kell, majd 8 hetesen kapja meg az első kombináltját(érdemes ismét féregteleníteni is), és 10 hetesen a 2. ismétlőt. Azután évente kell ismételni.
Sajnos nem vagyok pesti, így ott nem ismerek dokikat, de olyan 5000 körül kéne mozognia a kombináltnak/db. Viszont egy egyszerű oltás beadatásához hálistennek nincs szükség jó orvosra, de keress majd egyet mindenképp, hiszen bámikor szüksége lehet a cicának rá.
2/3 anonim válasza:
Az elöttem iró tökéletesen leírta, én pesti vagyok, de perem kerület, itt 4000 ft.Bent biztos dràgàbb...
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!:)
2016. szept. 6. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!