Faj tiszta avagy házi macska? Ki milyet tart s miért a melett döntött?
Fajtatiszta maine coon cicám van, megbízható tenyésztőtől. Nagyon szeretem, nem adnám vissza semmi pénzért, mert hihetetlen egyéniség. Viszont ha most kellene választanom, valószínűleg egy sima házimacskát fogadnék örökbe.
A cicámnak emésztési problémái vannak, valószínűleg valami allergia, de nem tudjuk pontosan, hogy mi. Az állatorvosunknak is pedigrés macskája van, ő is hasonló gondokkal küzd. A doki azt mondta, hogy jóval ellenállóbb a sima európai rövidszőrű, alias a házimacska. Természetesen nem minden fajtatiszta cica problémás!
Ha a vásárlás mellett döntenél, nagyon nézz körül! Egy fajtatiszta cica drága. Nem éri meg egy szaporítót támogatni és olcsón venni egy ki tudja milyen helyről...
Ha benti cicát szeretnél, akkor ne hozd el 12 hetes kora előtt, mert addigra megtanulják a szobatisztaságot és ezzel nem lesz gondod. Én 14 hetesen hoztam el az és kicsikémet, tökéletesen szobatiszta volt már akkor is. Hidd el, nagy segítség, ha már szobatiszta, amikor hozzád kerül.
Ne kapkodd el a döntést, találd meg a neked való cicat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!