Haldoklik a kiscicam! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Harom hete szuletett ket kiscica, tegnap ota az anyjuk nem hagyja szopni oket, mert valoszinuleg be vannak gyulladva a tejmirigyei. Probalom etetgetni oket kecsketejjel, az egyik ette is valamennyire, de a masik nem, es elpusztult. :( De ma mar amelyik megmaradt sem akar enni es egyre rosszabbul van, nem tud menni, le van gyengulve, furcsan veszi a levegot... Es ket oraja varom az allatorvost, de nem jon...es felhivni se tudom... Kerlek adjatok valami tanacsot mit csinaljak?? Nem birom mar nezni hogy szenved :(((2016. aug. 13. 09:17
41/43 anonim válasza:
Itt mindig fogsz kapni ilyet, én egyszer kiírtam egy kérdést arról, hogy hogy kell a Windows 10-ben ezt meg azt megcsinálni, és arra megkaptam, hogy kamu. Na az aztán már rejtély kategória, sose tudom meg, mi értelme lenne a kedves vádaskodó szerint arról kamu kérdést kiírni, hogy pl egy frissítés lelassította a gépem.
ha új vagy, akkor annyit mondok, ez ne tántorítson el.
Szerencsére több a normális.
42/43 A kérdező kommentje:
Hat ez szomoru... Orulok hogy ti nem olyanok vagytok :)
2016. aug. 13. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!