Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a hörimmel...

Mit csináljak a hörimmel (dzsungáriai törpehöri? Szerintem haldoklik.

Figyelt kérdés
Az egész höri ilyen kis hideg meg nem nagyon szaladgál pedig máskor mindig nagyon aktív.Most pedig amikor kiveszem a kezemben is csak alszik.Mit tegyek?Rakjam langyos vízbe vagy szerintetek van valami megoldás.Még nincs 2 éves és nagyon szeretem.Mellesleg nem szeretném ha meghalna.Légyszi segítsetek.HELP!!
2009. okt. 18. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Langyos vízbe semmiképp! Tekerd(ne úgy hogy megfulladjon) meleg,de száraz ruhaba és vidd el állatorvoshoz.Házilag nem tudod meggyógyítani!
2009. okt. 18. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ÁLLATODOKI!!!!majd írj
2009. okt. 18. 14:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam a dokinál.Azt mondta hogy valószínűleg csak egy szimpla kihülés volt.Szóval semmi baja.Meg azt javasolta költöztessem valami melegebb helyre.De már én is látom rajta hogy jobban van.Atért köszi hogy írtatok.
2009. okt. 18. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
uh megnyugodtam:)(utolsó vagyok)
2009. okt. 19. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!