Haldoklik a kiscicam! Mit csinaljak?
Igen a kicsi
Ácson, Komarom megye
Targytalan... Meghalt :(((
F...om a kib.szott k.csog allatorvosba, f...ert nem lehet kijonni ha megigeri, ezek is ennyit ernek, akkor minek lett allatorvos ha nem segit, tisztelet a kivetelnek persze...
De azert koszonom a segitseget mindenkitol es bocsanat a csunya szavakert.. :/
Nekem ez bűzlik... ahogy valaki tett egy valódi lépést, a macska azonnal meghalt. Ki vele kérdező: kamuztál, vagy jobban van a macska, mint állítod, vagy már rég elpusztult, csak tesztelted a kommentelőket? 10:40kor még kellett a segítség, 10:49kor, mikor elmentek az üzenetek az állatvédőknek, hirtelen meghalt? 3 perccel azután, hogy kakálni próbált?
Légy őszinte, kérdező, mert itt valódi emberek fáradtak azon, hogy neked segítsenek és valódi állatvédő egyesületeket vontunk be (én is) a dajkakeresésbe. Úgyhogy ezt most tisztázzuk.
Allatbarat vagyok, 7 ora ota ott voltam a kiscica mellett,etettem, melegitettem, nedves kendovel simogattam a hasat, meg ovatosan massziroztam, 2 oraja bogok mert latom hogy egyre rosszabb, szerinted viccelnek ilyennel?
Es igen probalt kakilni, par percre ra elkezdett fulladozni vagy mintha nyavogni probalna aztan nem mozdult, bem lelegzik es nem reagal semmire
Tudom hogy a mai vilagban senkiben sem lehet megbizni, foleg igy kep meg nev nelkul. Lehet ez keves hogy ezt mondom de en nem olyan vagyok...
Es koszonom szepen a segitsegedet, meg mindenkiet :(
81 százalékos válaszoló: én is furcsállom, de csak nem ver át jószándékú embereket... a levelet visszavonni nem tudom, most engem fognak keresni az állatvédőrségtől, hogyha kerül dajka.
Nem hiszem el, hogy valaki annyira rosszindulatú lenne, hogy ilyennel szórakozik, szombat délelőtt ilyenbe bevonja az embereket merő viccből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!