Lehet fura kérdés, de mivel nyugtathatnám meg magamat?
Hány éves vagy?
Amugy tudom mennyire rosszul esik neked vagyis ideges vagy hogy "szomorú" nem lehurrogni kéme téged mint ahogy itt egyesek teszik hanem megdicsérni hogy azért szereted a macskádat és féltős gazdi vagy (egyszóval szereted).
Ahogy az előző irta játsz vele tereld el a gondolatait a galléról és jobb lesz hidd el :)
Inkább most szendvedjen mint késöbb :)
14/L
Az én lány cicám ivartalanítás után szenvedett nagyon a gallértól. A következőt teheted:
Este és reggel 10 percre leveszed róla, hogy tudjon enni, mosakodni, üríteni kényelmesen. DE: Közben végig árgus szemekkel figyeled, nehogy piszkálja a sebét. (Hiszen a gallér azért kell, hogy ezt megakadályozza. De amíg figyelsz rá, addig nem szükséges, hogy rajta legyen.) Így jobban fogja viselni.
Azt írod, a nyakán van a seb. Pontosan hol? Varrták? A gallér a seb felett van?
köszönöm,hogy vannak értelmes emberek is.Tisztában vagyok azzal,hogy miért kell ez az egész,egyszerűen csak annyi a bajom,hogy mindent a szívemre veszek.Ha látom,hogy szenved,megvisel engem is.ennyi az egész,ezért nem kéne butának tartani :D Csupán gyengébb vagyok ilyen téren.Ja és bocsi a "cicababa" szóért,gondolom rettenetes fájdalom volt,de mivel úgy viselkedik ez a macska,mint egy kisbaba,valamiért rákaptam a baba szóra :D EZER BOCS
Többieknek köszönöm a segítséget,igaz,a játék hasznos mert eltereli a figyelmét,plusz hamar bealszik.Sajnos varrva van,de fentebb van mint a gallér alja,szóval minden rendben lesz! :)
A mi cicáink is rosszul viselték ivartalanítás után. Én etetéskor mindig levettem, és nagyon figyeltem, hogy ne nyúljanak a sebhez. Evés után szoktak mosakodni, azt megvártam, aztán visszatettem rájuk. A macskának rossz érzés ha nem tud naponta 1-2-szer mosakodni, úgyhogy ha felügyelet alatt megengeded neki néhányszor, jobban viseli.
De összességében, ha piszkálja a sebet, és emiatt az szétnyílik és újra kell varrni, akkor még tovább kell viselnie. Úgyhogy gondolj arra, hogy ha rendesen viseli, annál hamarabb lekerül majd róla :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!