Hogyan vegyem ra magamat, hogy vegre fedeztessem a kutyusomat? Egyszeruen nem visz ra a lelek.
Mielott barmilyen szimpla szaporitasra gondolnatok, nem az. Kulfoldrol hoztunk be egy kivalo vervonalu torzskonyves champion felmenokkel rendelkezo kutyat, azzal a cellal, hogy minden versenyt megjarunk, amit csak lehet, s majd ha jo eredmenyei lesznek, akkor tenyeszteni fogjuk. Megcsinaltuk a tenyesztesi alkalmatossaghoz a vizsgalatokat is meg mindent, fedezes elott kozvetlen kell majd meg egy vervetel, huvelykenet es fereghajtas de ennyi.
Nem vagyok kepes befedeztetni. 3 eves, rengeteg versenyre vittem mar, kitunoek az eredmenyei, de o az en dragasagom es hiaba talaltma egy hasonlo adottsagu kant, lebeszeltuk, hogy fedezze be, de vegul azt hazudtam, hogy elotte erre-arra a versenyre is ki akarom vinni. Van egy mas fajtat tenyeszto ismerosom es nala a lanyok szules utan kiszamithatatlanok lettek. Egyik ugyanolyan kedves, jatekos, masik uncsi, nagymamas lett. Attol felek nalam a nagyis dolog lesz, hiszen az ilyesmire maskent reagal mindne kutyus.
Imadom es nem akarom elvesziteni a szemelyiseget, attol plane felek, hogy barmi gond felmerulhet szuleskor, hiaba nem csaszaros a fajta se az enyem szulei. Mit javasoltok?:/
Erre szokták azt mondani, hogy nem kötelező ellenie, nincs rá szabály, hogy egy jó vérvonalú kutyának mindenképp kell kölyök.
A másik kérdés, amit már feltettek itt: mi a célja az alomnak?
Minek akarsz még egy fedezhető szukát, ha ezt se akarod befedeztetni? Vagy csak hisztizel?
A másik, h a tenyészcélt még mindig nem írtad le, azon kívül h _legyenek_ kiskutyák, mert azok cukik. És miért cserélne el a kutyád tenyésztője egy kölyköt a saját vérvonaláért? Nem logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!