Szerintetek is állatkínzó vagyok, amiért nyakkendőt kötöttem a cicámnak?
Állatorvoshoz vittem és vettem neki egy macskáknak készült nyakkendőt. Belinkelem, hogy milyet. Az egyik nő, aki a kutyájával volt a dokinál amikor meglátta, állatkínzónak nevezett. Pedig szerintem aranyos volt és szeretem ha alkalomhoz illően jelenik meg.
Szerintem ha nem fáj a macskának valami, pl. ez is miért fájna, akkor természetesen nem vagy állatkinzó, ez szerintem kifejezetten mókás.
Pl. egy kullancs-nyakörv sem állatkinzás, pedig az tényleg idegesíti a macskát, de jó neki.
Ez tényleg cuki dolog.
Szerintem nem vagy állatkínzó, de elég érdekes ízlésed van...
Ha a macskának nem fáj nyilván nem vagy az..Ha én ilyet látnék szerintem röhögnék egyet és kész
én azt vettem észre,hogy a cicák nem szeretnek semmit magukon. kezdve a nyakörvtől egészen az ilyen homlikig.
nem vagy állatkínzó, de felesleges ilyen bizbaszokra költeni a pénzedet. a macska se örül neki. téged is hülyének néznek.
szóval szerintem ne erőltesd ezt. de mondom, ettől még nem vagy rossz gazdi. de semmi értelme.
Nem nem vagy állatkínzó.Én is ilyen vagyok mint te, bár a macskáim nem igazán értékelik úgyhogy nem is tudok rájuk adni semmit.Egyedül a hello kittys macskahordozóval nem tudnak mit csinálni:))
Az is igaz,hogy ez volt akciós mikor vettem.
Igazan megkerdezhetted volna a not, miert is nagyobb allatkinzas ez, mint hogy az o kutyajan nyakorv es (horribile dictu!) porazt.
Erdekelt volna a velemenye.
Jah, amugy szerintem nem allatkinzas, sot.
Annak a nőnek biztos nem volt macskája.
A fele macskáink örömmel vesznek mindenféle dolgokat magukon. Van, amelyik, esköszöm, kihúzza magát egy a nyakára kötött kis nyakkendőben.
Egy másiknak van egy kutyától örökölt kabátja, ha hűvösebb van, külön mutatja, hogy fölvenné, dörgölőzik hozzá.
Amikor az egyik látja, hogy a másik nyakán rajta van a kis kendő, dörgölőzik a másikhoz, addíg, amig ő is meg nem kapja.
Szerintem jó játék nekik, csak soha nem szabad egyedül hagyni őket, nehogy valahová beakadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!