Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Mi támadta meg a...

S. O. S. Mi támadta meg a cicámat?

Figyelt kérdés
Az 1,5 éves kint lakó kandúr cicámat valami megtámadta. Amikor mentem hozzá, hogy megetessem, akkor azt láttam, hogy ilyen sárgás színű váladékot öklendez föl. Vagy fél óránként folyamatosan rájött a roham. Behoztam a lakásba, hogy megnézzem mi baja és megtörölgessem a habzó száját, amikor észrevettem, hogy egy hatalmas seb tátong az oldalán, amiből ömlik a vér. Szegénykém nagyon beteg, kedvetlen, nem bír megállni a lábán és folyamatosan nyávog (szerintem, mert annyira rosszul érzi magát). Miért hány fél óránként? Mi okozhatta azt a sebet? Lehet valami összefüggés a két tünet között? Belehalhat? Nagyon kérlek segítsetek, annyira aggódom miatta. Mindenesetre most bent hagyom éjszakára. A válaszokat előre is köszi!
2010. márc. 3. 23:54
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
A szomszéd már nyugdíjas én 60 évesnek tippelem. A gyerekei már felnőttek, úgy 18 körüliek és ráadásul mérnöknek készülnek és egyetemre akarnak menni. A fickónak indítéka is van. A macskám egy gyönyrű kandúr volt ugyebár. Namost, a fickónak is van egy macskája. Ha az nőstény akkor azért lőtt rá mert látta, hogy a cicám párzani készül vele. Ha hím akkor meg látta ahogy verekednek és beleszólt a természet rendjébe. Fel fogom jelenteni és addig nem nyugszom amíg sittre nem vágom.
2010. márc. 8. 19:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem finoman figyelmeztesd, hogy "valaki" vadaszik a macskara - es vigyazzon _nagyon_ a sajatjara. Egyebbekent... Csalogasd el tole a macskajat. :P Legnagyobb buntetes.
2010. márc. 8. 20:48
 33/33 anonim ***** válasza:
a macska elcsalása csak végső esetben kell de csak akkor ha a rendőrség nem cselekszik. ekkor elég csak kirakni az udvarra jó kajákat secpecc oda megy enni.
2010. márc. 9. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!