Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Mi támadta meg a...

S. O. S. Mi támadta meg a cicámat?

Figyelt kérdés
Az 1,5 éves kint lakó kandúr cicámat valami megtámadta. Amikor mentem hozzá, hogy megetessem, akkor azt láttam, hogy ilyen sárgás színű váladékot öklendez föl. Vagy fél óránként folyamatosan rájött a roham. Behoztam a lakásba, hogy megnézzem mi baja és megtörölgessem a habzó száját, amikor észrevettem, hogy egy hatalmas seb tátong az oldalán, amiből ömlik a vér. Szegénykém nagyon beteg, kedvetlen, nem bír megállni a lábán és folyamatosan nyávog (szerintem, mert annyira rosszul érzi magát). Miért hány fél óránként? Mi okozhatta azt a sebet? Lehet valami összefüggés a két tünet között? Belehalhat? Nagyon kérlek segítsetek, annyira aggódom miatta. Mindenesetre most bent hagyom éjszakára. A válaszokat előre is köszi!
2010. márc. 3. 23:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hát, hogy mik vannak! Szegény cicu! Majd írd meg, hogy meglett-e a bűnös!
2010. márc. 5. 18:30
 22/33 A kérdező kommentje:
A cica tegnap este elpusztult. Annyira hiányzik. Most nagyon sajnálom. Úgy a szívemhez nőtt, olyan szép és aranyos cica volt. Most itt siratom. Olyan, mintha még mindig velem lenne és, ha kimennék az udvarra, ő már jönne is, hogy elkísérjen valahova. Ha megtaálom a tettest, lehetelenné teszem az életét, szó szerint. Hát mindegy, megy tovább az élet. Addig is csak siratom.
2010. márc. 6. 19:01
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb amit tehetsz a meghalt cicádért és a hozzá hasonló szerencsétlenül járt cicákért, ha feljelented az ismeretlen tettest a rendőrségen. Addig nem lesz ebben az országban rend, amíg hagyjuk, hogy az állatkínzók büntetlenül megússzák és tovább irtsák az állatokat. Úgyhogy jelentsd fel, ne hagyd, hogy büntetlenül megússza ezt!
2010. márc. 6. 22:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
szegény! részvétem a cicáért!:( találd meg a gyilkost! és küldd hűvösre!! az ilyen büntetést érdemel!>:(
2010. márc. 6. 23:21
 25/33 anonim válasza:
szegeny cica...tudom milyen erzes nekem 7 macssekom pusztult el egymas utan. :*(
2010. márc. 6. 23:44
 26/33 anonim válasza:
pontosabban 6. a hetedikkel nemtudjuk mivan...
2010. márc. 6. 23:45
 27/33 anonim válasza:

Fontos, hogy a feljelentéshez csatold a cica leleteit, amiben leírták, mi is történt vele! Az a bizonyíték. Jó lett volna, ha vannak fényképek a sérülésről, akkor komolyabban veszik. És az orvossal a halál beálltát igazoló leletet is meg kell íratni, amiben benne van a pusztulás oka is.

Ne haragudj, ez elég szívtelenül hangzik... Ja, ha van rá lelki erőd, akkor írd meg az index.hu-nak az esetet. Akkor biztosan foglalkoznak majd vele!

Részvétem a cicáért!

2010. márc. 7. 14:13
 28/33 A kérdező kommentje:
A válaszokat és ötleteket köszi! Van egy elképzelésem, hogy ki lehet a gyilkos, mert a szomszédaim azt mondták, hogy neki van ilyen fegyvere. Mint később kiderült, nem sörétes puskából lőtt, hanem légpuskából. Ehhez a fegyverhez, ugye nem kell még engedély sem (nem tom mért)! Most feljelentjük a rendőrségen. Mégérdekesebb, hogy amióta ez a lövéses dolog történt nem látom, hogy mozgolódik, pedig ezelőtt sokat járkált ki-be. Ha nem is a fickó, talán a fiai tehették, akik vele élnek és most az apjuk próbálja titkolni. Annyira gonosz, szívtelen emberek vannak ebben a f@sz országban. Tegnap este meg (pont egy nappal a halála után) olyan sírógörcs jött rám, hogy vagy egy óráig folyamatosan bőgtem. 2008. június 19-én született és 2010. március 5-én halt meg, tehát majdnem egy év 9 hónapot élt. Életem végéig nem felejtem el.
2010. márc. 7. 17:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Egyebbkent, olyan modon atalakitott legpuskahoz, amivel igy meg lehet sebesiteni egy macskat, igenis kell engedely. Illetve, nem kell, mert egyertelmuen illegalis.
2010. márc. 8. 11:02
 30/33 anonim ***** válasza:
szegénykém! mindenképp beszélj a szomszéddal vagy uszítsd rá a rendőrséget vagy valami! de nem úszhatja meg szárazon! még akkor se ha a büdös kölkei tették. amúgy hány éves a szomszéd és a kölkök?
2010. márc. 8. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!