Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Mi támadta meg a...

S. O. S. Mi támadta meg a cicámat?

Figyelt kérdés
Az 1,5 éves kint lakó kandúr cicámat valami megtámadta. Amikor mentem hozzá, hogy megetessem, akkor azt láttam, hogy ilyen sárgás színű váladékot öklendez föl. Vagy fél óránként folyamatosan rájött a roham. Behoztam a lakásba, hogy megnézzem mi baja és megtörölgessem a habzó száját, amikor észrevettem, hogy egy hatalmas seb tátong az oldalán, amiből ömlik a vér. Szegénykém nagyon beteg, kedvetlen, nem bír megállni a lábán és folyamatosan nyávog (szerintem, mert annyira rosszul érzi magát). Miért hány fél óránként? Mi okozhatta azt a sebet? Lehet valami összefüggés a két tünet között? Belehalhat? Nagyon kérlek segítsetek, annyira aggódom miatta. Mindenesetre most bent hagyom éjszakára. A válaszokat előre is köszi!
2010. márc. 3. 23:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, milyen szemét emberek vannak!

A cicának jobbulást!

2010. márc. 4. 10:20
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. márc. 4. 10:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

én a helyedben bedobnék minden esélyes szomszédnak egy papírt, amin leírom, hogy az állatkínzás törvénybe ütköző cselekedet, amiért valós börtönbüntetést lehet kapni, de minimum magas pénzbüntetést, és ha megtudom, hogy ki volt, már megy is a rendőrség (oda lehet írni, hogy lőszer alapján tudják azonosítani az elkövető fegyverét).

[link]

pont most történt egy ilyen, a rendőrök bilincsben vitték be őket.

2010. márc. 4. 11:26
 14/33 A kérdező kommentje:
Apám már nagyon mérges és szól a rendőröknek meg a polgármesternek, hogy nyomozzák le az illetőt. Amúgy hallottam én is ezt a pécsi lövöldözést. Reménykedünk, hogy sikerül elkpani.
2010. márc. 4. 11:38
 15/33 anonim ***** válasza:
Mindenképp tegyetek feljelentést ismeretlen tettes ellen, a rendőrök akkor tudnak érdemben eljárni az ügyben és akkor tudnak a töltény alapján nyomozást kezdeni. A cicának drukkolok!!!
2010. márc. 4. 14:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez vérlázitó! Teljesen felment a pumpám!!!

Tudom milyen ez, a szembe szomszédunk is meglötte a mi cicánkat, pont halántékon találta. Serencsére megmentette az állatorvos az életét. Hazafelé menet becsengettem a szomszédba a frissen mütött cicámmal, megmutattam neki, hogy szerencsétlen szenved. Meg azt is elmondtam, hogy mennyi pénzbe került a mütét, hogy megmentsék az állatot akit én szeretek. S nem teszek feljelentést, ha a többi szomszéd elött megigéri, hogy nem fog lövöldözni többé. Azóta áttért a kukkolásra, most egy hiper-szuper távcsöve van.

2010. márc. 4. 17:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
szegény cica:( börtönbe azt aki meglőtte>:(
2010. márc. 4. 18:40
 18/33 anonim ***** válasza:
nagyon helyes, hogy apukád cselekszik. csak keményen! ha tudjátok, hogy az utcában kinek van fegyvere, az már egy jó kiindulás. az orcostól mindenképp kérdezzétek meg, hogy milyen lőszert talált benne.
2010. márc. 5. 01:28
 19/33 anonim ***** válasza:
Jobban van a cica?
2010. márc. 5. 10:46
 20/33 A kérdező kommentje:
A röntgen bebizonyította, hogy nem egy, hanem három golyó van benne, ami sörétes puskától származik. Egyet korábban is észrevettem, de azt hittem, hogy valami zsírcsomó lehet, mert elég közel van a bőrhöz. A többi kettő (ezek közül az egyik friss) pedig elérhetelen helyeken van (például a gerinc alatt). Semelyik létfontosságú szervet nem érte, mert egyre jobban van a macska. Az orvos sem teljesen normális, mert elkért 15 000 forintot két röntgenképért egy kis infúzióért és antibiotikumért, ugyanis még csak meg sem műtötték. Majd mondom az orvosnak, hogy azt, amelyik a lábába fúródott nyugodtan kiszedheti, mert közvetlenül a bőre alatt van. Amúgy ha nagyon igyekezne még talán a többit is ki tudná műteni. Most itthon van. Nagyon csúnya a seb az oldalán. Csak fekszik, pihen, néha feláll megy két métert és újra elfekszik. Fájdalmai lehetnek. Nagyon sajnálom szegényt. Tejet iszik szerencsére és elméletileg vasárnap visszük kontrolra. Mindegy, keressük tovább a tettest. Megpróbáljuk valahogy kifigyelni. De mindenesetre el fogok költözni innen a nagyanyámhoz, mert kicsivel több mint két hónapja lakok itt, de már ötször voltunk az orvosnál vele. Amíg nem költöztünk el, addig meg két év alatt csak az oltásukra vittük el őket. Jólvan, most az anyja is bent van, nehogy meglőjék. Az eddigi válaszokat köszi!
2010. márc. 5. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!