SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK? Egy fél órája találtam a parkban, a fűben egy reklámszatyorban, kardigánba csomagolva 5 db kiscicát. Senki nem volt a közelükben. Valaki így akart megszabadulni tőlük. Hazahoztam. Mit csináljak velük?
A kiscicáknak a laktóz nem jó, ami a tehéntejben van. Nem feltétlenül fognak tőle elpusztulni, de allergiásak lehetnek rá.
Amennyiben igaz a történet, akkor le a kalappal a kérdező előtt, de ha végig olvassátok az egész történetet, akkor az elején még azt sem tudta, hogy hogyan meg lehet-e fogni a kicsiket, most meg 6 napja mind az ötöt 2 óránként eteti, és egyedül gondozza. Ez azt jelenti, hogy 6 napja jó esetben 1-1 órát tudott aludni.
Egyetértek, nem beszélve arról, hogy a szájába rágtuk mit csináljon, de leszarja és megy a saját feje után, sőt, üzeneteket írogat, hogy miért nem csinálja azt amit javasolunk. Minek is tette ki a kérdést?
(tehéntejen neveltem fel én is két kiscicát annak idején, de napi 5-ször elég volt, az éjszakát pedig kibírták késő esti etetéssel és kora reggelivel.)
És mostmár válaszolnál végre arra is, hogy miért nem fogadtad meg a tanácsunkat dajkamacska szempontjából? vagy továbbra is terelsz?
Ettől függetlenül örülök, hogy jól vannak a kicsik.
Azért annyi időd csak van, hogy felhívj 1-2 menhelyet...habár én sem hiszem, hogy sikerrel járnál, tavaly nyáron én is végigpróbáltam őket...még azok sem álltak szóba velem, akiket évek óta támogatok...
Viszont újra írom, készülj fel...nem valószínű, hogy mind megmarad... nálam akkor kezdtek elpusztulni, mikor már macskaformájuk volt, és egyedül ettek, játszottak, doromboltak.
Végül kettő maradt meg az 5-ből.
Ezt mondtam neked... amikor az ember már azt hiszi, hogy túlvan a kezdeti nehézségeken, akkor kezdenek el hullani.
De a nagy számok törvénye alapján, biztosan megmarad 1-2. Kitartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!