SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK? Egy fél órája találtam a parkban, a fűben egy reklámszatyorban, kardigánba csomagolva 5 db kiscicát. Senki nem volt a közelükben. Valaki így akart megszabadulni tőlük. Hazahoztam. Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Egy kis arasz méretűek, nem tudom hány naposak lehetnek. Kellene enni adni nekik, de valószínű, hogy még szopósak. Tehéntejet adjak nekik? Szabad?...és hogyan? Pici cumis üvegem sincs... Nem értek hozzá, de nem szeretném, ha elpusztulnának...#állatmentés #talált kiscicák
2015. ápr. 20. 18:10
1/66 anonim válasza:
Nem tudom, merre laksz, nézd meg a honlapon, mi van a közeletekben, esetleg hívd fel őket, hogy adjanak tanácsot.
2/66 anonim válasza:
Ne adj nekik tehentejet!! Tapszert tudsz nekik adni ami jo is nekik es ezt be tudod szerezni allatpatikaba... Nagyon rendes toled amit tettel!!! :)
4/66 anonim válasza:
Hol laksz? Budapesten pl. a Rex Állatotthonban vagy a NOÉ-nál befogadják őket.
5/66 A kérdező kommentje:
Van tápszer kiscicáknak? Hol van állatpatika Bp-en? Szerintetek mennyi idősek lehetnek, ha kis arasz méretűek?
2015. ápr. 20. 18:18
6/66 A kérdező kommentje:
Attól félek kiszáradnak. Vizet nem ihatnak? ...Addig is, míg tápszert kapnak.
2015. ápr. 20. 18:20
7/66 anonim válasza:
Nagyon rendes ember vagy, hogy nem hagytad őket ott.
Nem tudom mennyi esélyük van a túlélésre,de ha lesz időd, és kellene segítség hogy szerető gazdikra találjanak küldhetnél róluk képet, szívesen segítek (Dunántúlon lakom.)
Sok sikert! :)
8/66 anonim válasza:
szerintem el kene vinned allatorvoshoz, hogy megtudj fontos dolgokat. pl.:koruk, mit ehetnek...stb.
10/66 anonim válasza:
Gyerektápszer (kis csecsemőknek való) is jó! Bármelyik patikában kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!