SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK? Egy fél órája találtam a parkban, a fűben egy reklámszatyorban, kardigánba csomagolva 5 db kiscicát. Senki nem volt a közelükben. Valaki így akart megszabadulni tőlük. Hazahoztam. Mit csináljak velük?
Ne éld bele magad, kicsi az esély, hogy megmaradjanak...nálam volt tápszer...gyerektápszer...van apró cumisüveg is, ameddig nincs, egy kilyukasztott gumikesztyűvel próbálkozhatsz... az én esetemben az állatmenhelyek szóba sem álltak velem.
Végül ötből kettő megmaradt.
Sötétkék...bocs, de a kismacskák szeme sötétkék....utána majd változik...<< Közeli rokonom állatorvos, sokszor kerültek hozzánk max 2 hetes cicák,és majdnem mindegyiknek kivétel nélkül világos kék szeme volt.. De akkor nyilván felénk vannak mutáns macskák.
És nekem sem egy macskám volt már.
Kedves kérdező, szerintem se nagyon halaszd az etetésüket, ugyanis nem tudhatod, hogy mikor ettek utoljára, ilyenkor minden perc számít.
Sajnos nem sok esélyük van, hacsak nem tudsz anyjuk helyett anyjuk lenni.
Ha nagyon elszánt vagy, az itt leírtak segítenek:
De jó, ügyes vagy! Cukik lehetnek...
Nem vagyok macskaszakértő, de ha most esett le a köldökzsinór, gondolom, max 2-3 naposak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!