Hogy tudnék "megszabadulni" a macskáimtól?
Épp azért írtam idézőjelbe a megszabadulni szót, hogy érthető legyen, nem szívtelenségből teszem. Imádom őket, de egyszerűen nem tarthatom meg. Amikor befogadtuk őket, arról volt szó, hogy ha valamilyen okból menniük kellene, az akkori lakótársam családjához mehetnek, de azóta változott a helyzet.
Albérletet váltani nem tudok, mert utánanéztem ismerősöknél, de a macskákat ők se nagyon szeretnék. Egy még hagyján, de kettő?? Egyedül meg nem tudok fizetni egy albérletet...
Tegyél róla fel képet, akár ide is. Expresszre, apródra, mindehová.
Hátha valaki pont ilyen cicusokat szeretne.
Miért nem engedi a főbérlő? Megkérdezted tőle, hogy szabad-e cicát tartani, amikor hozzád kerültek?
Mennyi időre kéne "új gazdi egy időre"? Olyat nem fogsz találni, aki jelentkezik a hirdetésre, hogy befogadja cicákat hónapokra, majd visszaadja. Megszereti, addig ő eteti, foglalkozik velük. Ilyet maximum ismerőseid között találsz, ha te fizeted a cicák kiadásait.
Javasolnám, hogy keress olyan albérletet, ahova mehetsz 2 cicával, és van társbérlő.
A válaszadóknak:
Nem tudom, ti próbáltatok-e már macskával lakást bérelni. Én régebben igen, de nem sikerült. Amint szóba került, hogy cica is jönne velünk, közölték, hogy macskával nem kiadó a lakás.
A kérdező szerintem felelősen cselekedett, amikor befogadta a cicát, hiszen volt egy megállapodása a szobatársával, hogy szükség esetén oda mehetnek a cicák. Az már nem az ő felelőtlensége, hogy a szobatárs visszakozott.
A kérdezőnek: Szerintem keress macskás oldalakat, fórumokat, talán ott találsz olyan kiadó lakást, ahová a cicák is mehetnek. Igaz, akkor még mindig kell keresned lakótársakat, szóval nem könnyű eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!