Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám mindent megeszik amit...

A cicám mindent megeszik amit én is. Normális ez?

Figyelt kérdés

van egy 2 éves sziámi kandúrom, eddig feszt mászkált mindenhova, nemfoglalkozott velem, mostanába egyre ragaszkodóbb lett .. (ugy az elmult félévbe)

figyeli mit eszek, és őis csak azt hajlandó enni!! pl multkor sültkrumplit ettem, befalt ő is egy adaggal .. na meg uborkát, csipszet, epret, banánt, mostmeg a csokoládémat eszi ... :o amit én szeretek, azt ő is, pedig én sem vok nagy étkű, elég válogatós vok kaja téren, és ő is ... nektek volt már ien h a cicátok csak azt ette amit ti is? :D

2010. jan. 29. 19:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

az én cicám KUKI :) meg UNDI meg igyszoktam becézni xDDDD

nálam is igyvan h az ágyon mindig övé a nagyobb hely :D

2010. jan. 29. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Az enyém is mindent megevett, amit én. Paradicsomleves, ananász a pizzáról, savanyúuborka...
2010. jan. 30. 06:10
 13/15 anonim ***** válasza:

keltésztát, olajos meg zsíros vackokat, cukortartalmú dolgokat nehogy adj neki!! azoktól komoly baja lehet...

macskakaja illetve nyers hús/hal.

2010. jan. 30. 10:20
 14/15 A kérdező kommentje:

óóó hát ő a halat nem eszi :)))

nemszoktam am adni neki, csak van mikor meglop :$ csokibol félévente kap egy picit, ahogy csipszből is, inkább gyümit meg zöldséget eszik :) de azt sokszor

2010. jan. 30. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy állat érzi, ha valami nem tesz jót neki. Az én macskám pl annyira imádja a tökmagot, hogy ha nem tudjuk neki elég gyorsan pucolni, kieszi a kezünkből hélyasan...meg ha krumplit pucolok, azonnal odajön, és kéri a nyers krumplit! Soha nem lett még semmi baja! Nyugodtan adj neki amit akarsz!
2010. febr. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!