van egy 2 éves sziámi kandúrom, eddig feszt mászkált mindenhova, nemfoglalkozott velem, mostanába egyre ragaszkodóbb lett .. (ugy az elmult félévbe)
figyeli mit eszek, és őis csak azt hajlandó enni!! pl multkor sültkrumplit ettem, befalt ő is egy adaggal .. na meg uborkát, csipszet, epret, banánt, mostmeg a csokoládémat eszi ... :o amit én szeretek, azt ő is, pedig én sem vok nagy étkű, elég válogatós vok kaja téren, és ő is ... nektek volt már ien h a cicátok csak azt ette amit ti is? :D
A macskának nem jó minden-a csokiban levő kakaótól nagy baja lehet, a kenyér beledagad a gyomrába...nehéz megállni, de nem kéne neki adni!
2010. jan. 29. 19:25
2/15 anonim válasza:
ugyan ez a helyzet itt is : DD
mindent megeszik amit én : DD még a barackot is nyomatja magába az a majom a csokiért pedig odavan : DD
eddig semmi baja nincs tőle. állatorvost is megkérdeztük hogy lehet-e tőle baja, annyit mondott rá hogy csak nehogy mérget kostoljak meg azán utánozza : DD
2010. jan. 29. 19:26
3/15 anonim válasza:
nekem is van egy macskám és szinte mindent megeszik amit én.
pl. multkor együtt ettünk meg egy fél pogácsát!! de a túrós palacsintát is megette!!:S
2010. jan. 29. 19:27
4/15 anonim válasza:
Macskája válogatja. Az én 2 (kinti) cicám mindenre vevő, csak ehető legyen. Még a madáretetőbe is beugrottak, és kiették ami ízlett nekik. :))) Nincs ezzel semmi baj, az problémásabb lenne, ha válogatna, és csak a legdrágább macskakonzervet lenne hajlandó elfogyasztani. :))
2010. jan. 29. 19:28
5/15 anonim válasza:
A macska ragadozó (=húsevő), ezt vedd figyelembe, csak azért eszik néha füvet hogy kitisztítsa a gyomrát.
2010. jan. 29. 19:41
6/15 anonim válasza:
Ha élve szereted a cicád és egészségesen akkor a csokit, és mindent amiben kakaó van tegyél el előle mert mérgező kutyának, macskának is, a szervezetük nem tudja lebontani. Az én cicáim is megesznek mindenfélét, de csak addig amíg én is eszek, ha utána adom nekik akkor már nem kell.
2010. jan. 29. 19:48
7/15 A kérdező kommentje:
ritkán eszik csokit :) ha én eszek akk elbujok elöle, és akk nem kér :) inkább a gyümölcs a favorit nála :D
2010. jan. 29. 20:03
8/15 anonim válasza:
De ez komoly ha hoszzu életet akarsz kedvencednek akkor inkább ne adjál kenyeret és csokit mert azt hallotam h tönkre teszi a máját :D vagy vesélyét :D nemtom asszem a máját de nagyon cuki gondolom azt nézi amit te és abba öltözik amibe te :D ?
2010. jan. 29. 20:47
9/15 A kérdező kommentje:
hát szoktunk együtt tvzni am ... meg velem alszik, befekszik a franciaágyamra mellém és elterül ugy mint egy ember :o nagyon durva macska :D
2010. jan. 29. 21:52
10/15 anonim válasza:
xD gondolom.Én is a drágámmal alszok csak nem francia ágyon hanem egy kis ágyon(gyerekágy) osztoszkodunk :D de akkkoriis az övé a nagyobb hely :D ugy hivják h Tóth Tomász Cííló Richard I. Fejedelem :D és amikor kiabálok h jöjjön be akkor elmndom a teljes nevét ugy szeretem nem tom mi lenne ha valami történne vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!