Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj ha a cicám mindent megeszik?

Baj ha a cicám mindent megeszik?

Figyelt kérdés
kiskorától kezdve mindent megeszik kedvence a csoki de amit én is megeszek azt ő is megeszi és kezdek érte aggódni. mit tegyek ellene ? és ha nem adok neki semmiből akkor akkor elkezd harapni karmolni hogy adjak neki mit csináljak ?? segítsetek
2010. jan. 3. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát! Hogy érted hogy mindent? Minden kaját? Az nem baj. Legalább nem válogatós. De ha mindent! Tárgyakat meg ilyeneket, akkor arról sürgősen szoktasd le!
2010. jan. 3. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
a csoki a cicáknál elég ártalmas.:Sszerintem csokit ne nagyon adj nekik,de az én cicám is szintén megeszik mindent.szerintem ezzel nincs gond
2010. jan. 3. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi nem olvastam el teljesen a kérdést! Csokit semmiképp ne adj neki! Nem is érzik a cicák az édes ízt. De nem tesz nekik jót, az biztos. Inkább vegyél neki valamilyen jutalomfalatot és szoktasd rá arra!
2010. jan. 3. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat .

és megpróbálom rászoktatni a jutalomfalatkára

2010. jan. 3. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém akkor kap hisztirohamot,ha olivát eszem és megpróbálok nem adni neki...tudom,hogy a tömény sós nem tesz jót egy ivartalanított kandúr veséjének,de nem tudok vele ennyire kemény lenni,így is folyton fogyóztatom a drágámat...utána mondjuk olyan,mint egy kiscica,gurulgat,dorombol,bújik(am.annyira nem szokása már,lévén 7 éves elmúlt)szóval csak csínyján a csokival,de belehalni nem fog:)
2010. jan. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!