Büszke vagyok magamra, de hülyén érzem magam emiatt. Nyugtassatok meg, légyszi?
Az történt, hogy novemberben beállított hozzánk egy vadidegen nő egy dobozzal, benne négy kiscicával, kettőnek még a szeme is zárva volt. Egy "ismerős" küldte hozzánk, hogy mi majd felneveljük őket.:S Ez a vadidegen nő az utcán találta őket és nem tudott gondoskodni róluk.
Mit tehettünk volna, elfogadtuk őket és megtettem értük, amit tudtam, de nem igazán reménykedtem, hogy életben maradnak. 3-4 óránként cumiztattam, büfi, masszírozás, meleg vizes palackon aludtak egész nap. Még a munkába is vittem őket magammal. Egy hónapig egy dekát se híztak, inkább fogytak, pedig egyre többet ettek. Aztán hirtelen meglódultak a növésben és a hízásban is. Most 8 hetesek és az egyik már 47 deka!
Imádom a macskákat, nekünk is vannak és sok mindent megteszek értük, de ezt nem hittem, hogy fel tudok nevelni négy pici cicát. Lényegében életképtelenek voltak, mikor ide kerültek, ráadásul a hideg kőre tették őket egy szál dobozban. Ki tudja meddig fagyoskodtak ott, mire megtalálták. Mégis élnek és virulnak mind a négyen. Az állatorvos azt mondta "Hú, ez nem semmi."
Tudom, hogy ciki, de azóta olyan büszke vagyok magamra. És rájuk is persze, imádom őket, bár olyan rosszak, mint az égető tűz.:)
Nórika, Boglárka, Bogárka és az egy szem Kisfiú, tulajdonképpen túlélték a halálos ítéletüket.
Dilis vagyok, ugye?:)
Szia!
Egyáltalán nem vagy dilis!
Bár mindenki ilyen lenne..
én azt nem értem, miért írod, hogy "Tudom, hogy ciki,"
én is büszke lennék a helyedben :) aranyos vagy, hogy megmentetted őket.
egy másik állatbarát
Nem vagy dilis.
Rám nyáron maradt egy cica, a szeme épp, h kinyilt, az anyját megmérgezték. 3-4 óránként etettem szemcseppentővel, éjszaka is keltem hozzá. Nappal a garázsban volt, estére behoztam. És mellette még itt volt a 7 hónapos lányom is, akihez este keltem.
Szép nagy kandúr lett a cicából, nagyon hálás, és kedves.
Büszke lehetsz magadra, h ennyi cicát megmentettél.
Kitartásból 5ös! Nekünk is van 3 fekete macskusz, és égetnivalóan rosszak:D:D De imádjuk őket..pedig pénzben már ingen sokba kerültek, és választhattuk volna sokszor az elaltatást, de nem mi mindig kiáltunk értük..Legutóbb megharapta a kutya a lábát és lett rajta egy tályog, de ez csak 4 nap mulva tűnt fel a dokinak..nah gondollhatod hogy napokig ugy nézett ki meg sem marad, mert párdon..de a végbelét is átharapta és a kaki visszafolyt a lábába..szép kis fertőzés...80ezer forint lett a művelet vége, 2naponta orvos..de ÉL!! És ujra nagyon rosszz:D:D:D
Tényleg GRATULÁLOK. Szerencse hogy még vannak ilyen emberek
Nagyon rendes ember vagy,nem pedig dilis:):):):):
Mindem tiszteletem a Tied,így ismeretlenül is szeretlek amiért ilyen vagy.
Törekedj rá,hogy megőrizd a lelkedben ezeket a érzéseket,mert az egész életeden keresztül segíteni fognak Neked.
Hát, én is büszke vagyok rátok!:)
Már nem is számolom, hogy 8 év alatt hány macskát szedtünk össze az utcáról és kerestünk nekik gazdit, vagy éppen tartottuk meg őket. Mert ugye Mo. meg a macska-befogadás...:S
Többször kaptunk már anyát pici kölykökkel, de anya nélküli kölyköket még soha. Most is van egy kasztrált vendégcicánk, de őt szerencsére várja vissza a gazdája, csak megműttetni nem volt pénze.
Ha esetleg megnéznétek a piciket, privátban szívesen megírom, hogy hol találhatók az iwiw-en. Ide azért nem írom ki magam.:)
Ja, azért írtam, hogy ciki, mert mióta macskáink vannak, elfordultak tőlünk az emberek. Még a család is azt mondja, hogy nem vagyunk komplettek, a "barátaim" is lassan, de biztosan elkoptak.:S Egy-kettő maradt csak.
Persze inkább a macskáim, mint ezek az emberek, de nem is mondom már senkinek, hogy mi a "másodállásom", mert úgyis hülyének néznek. Sajna ilyen ország/világ ez.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!