Gáz, ha inkább magamra költöm azt a pénzt, amiből a kutyámnak prémiumtápot vehetnék?
nekem is az a véleményem, nem lesz semmi baja egy kis házi koszttól sem. Az én kutyám is köszöni szépen tökéletesen jól van! Házi kosztot is kap!
Amúgy sem értek egyet ezzel a fene nagy prémiumtápozással, régen nem voltak mégis éltek és virultak a kutyák!
Láttam már itt aki írta, hogy ő inkább nem eszik, és éhezik, és nem költ semmire, de a kutyának meg kell lennie a legjobb tápnak! Tudod mikor... aki ilyet ír, az csak játssza az eszét:)
22L
Gyerekek, megnyugtattatok!
Vacsoráztatom a kutyáimat (meleg házikoszt, szerintem télen a legjobb) és azon morfondíroztam, hogy vajh mindenki valóban olyan prémium táppal eteti-e a kutyáját, mint ahogy itt leírta? :D
Szerintem nem...
Aztán a sok itteni "prémiumozás" hatására elkezdtem morfondírozni, hogy a fél éves németjuhászom vajon nagyobb lenne-e ha prémium táppal etetném (már most is eléri az 50 cm-ert). Aztán gondoltam.. hülye vagyok én, hogy ilyeneken gondolkozok, régen is éltek-virultak a kutyák és prémium táp még csak gondolatban sem volt. :D
Szóval szerintem nyugodtan költsd magadra. :)
oké te lemondtál egy felsőről, ez szép dolog.
Na de aki írta, hogy inkább éhezik és nélkülöz???
Azért na...:D:D:D
Szerintem sem gáz, ha inkább új felsőket veszel magadnak ahelyett, hogy méregdrága tápokat vegyél. A Dog Chow táp jó minőségű, ha a kutyád eleget kap belőle, akkor teljesen jó formában tudja tartani.
Egyébként én nagy prémiumtápos vagyok, nyáron-tavasszal-ősszel a kutyáim Acanát esznek, télen viszont az Acana mellé rizst és marhahúst is kapnak. Nem érdekel senki véleménye, a kutyáimnak jól esik a meleg házikoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!