Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gáz, ha inkább magamra költöm...

Gáz, ha inkább magamra költöm azt a pénzt, amiből a kutyámnak prémiumtápot vehetnék?

Figyelt kérdés
Most Dog Chow-t eszik.
2011. jan. 5. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Érdekes az én kutyám egész életében ha egy marék kutyatápot evett,akkor már sokat mondok.15 évesen halt meg (kiststű kutya volt) ,öregségéből kifolyólag. Fogai,szőre egész életében szép volt,energikus,sosem volt semmi baja.

Mondjuk az hozzátartozik,hogy sok húst evett meg zöldséget . Még igy is olcsóbban jött ki mint bármilyen "prémium táp", amiben szerintem ugyanugy vágohidi hulladékokat,szinezékeket meg aromnákat raknak mint a dog chowba. A kutya meg húsevő,miért lenne az a legjobb neki ha ilyen műanyag fosokat eszik egész életében. Elég ránézni a tápra vagy beleszagolni

Szerintem smemi különbség nincs az olcsó meg a prémium között..szerintem igyse ugyse jó CSAK táppal etetni egy kutyát

2011. jan. 5. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:

19:02es vagyok.. helyesbítek! :D

Ha azon kéne gondolkoznom, hogy a kutya kapjon enni vagy én egyek (!!!) akkor természetesen a kutya előrébb lenne, mert ő ugye nem tudhatja, hogy épp le vagyok csövesedve és nincs pénzem. Tehát akkor tuti inkább én éheznék, minthogy ő. De hogy most azért mondjak le dolgokról, hogy prémium tápot kapjon, holott az állatkereskedésbe nagyon finom kacsát lehet kapni.. akkor bakker, inkább a kacsa! Gondolom a kutyáim is jobban értékelnek egy finom, meleg házikosztot, kacsával, mint egy prémium (amiről a kutyának fogalma sincs, hogy prémium) tápot.

2011. jan. 5. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Az lehet , hogy régen eléldegéltek a kutyák prémiumtáp nélkül , most is eléldegélnek az biztos.Szerintem is túl van lihegve ez a táp dolog, véleményem szerint csak azoknak a kutyáknak fontos a prémium táp , akikkel rendszeresen sportolnak vagy kiállításra járnak , mert ott fontos a megfelelő táplálás.Ettől függetlenül mindenki azzal eteti a kutyáját amivel akarja , én most prémiummal etetek , de csak azért mert nagyon olcsón jutok hozzá , ráadásul jól be is vált a kutyámnál mert szép a szőre , nem kövér és nem is vékony , és a széklete is megfelelő +még szereti is a kutyám.
2011. jan. 5. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

amellett, hogy száraz franc!!!

Hát kell annak a kutyának jó kis szaftos kaja is és itt nem feltétlen a tasakosra, vagy a konzervre gondolok!

2011. jan. 5. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem gáz csak száraz táppal etetni a kutyát.

Az enyémek ha a harmadik nap is szárazat kapnak, akkor inkább felborogatják és szét szórják... Igazuk is van, én sem enném meg. :)

2011. jan. 5. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Igazából az arany középutat választanám.

Van kiváló minőségű táp jó árban 15 kg/9 ezer ft körül(Profine),ez teljesen jó.

Mi végigpróbáltuk az összes nagy márkát,egy sem vált be igazán és a menhelynek adtuk.

2011. jan. 5. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha ételt veszel rajta hogy ne halj éhen az nem gáz. Ha tizedik 20 ezres felsőt az baromi gáz de hát te tudod... A dog chow nem olyan rossz táp, bár nekem egyik kutyám se bírta viszont a macska igen a macskának valót.

Amúgy meg miért gáz ha csak tápot kap? Valaki mondta hogy egy marék tápot ha megevett a kutyája mégis sokáig élt. Na az én kutyám meg mindig tápot eszik és mégis sokáig él, most akkor mi van? -.-'

2011. jan. 6. 06:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Én azért tartom gáznak csak a tápot, mert te sem szeretnéd leélni az életedet csak műzlin vagy gabonapelyhen. Hiába van több íze. :)

De mondom, az én kutyáim a harmadik nap kiborogatják a tálból, nem hajlandóak megenni.

Viszont a sült kacsáért odáig vannak. :) Joggal.. :)

2011. jan. 6. 09:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja csakhogy én ember vagyok, a kutya meg kutya... :) Apró különbség... Épp ezért nem azonosak a szükségleteink... Ha tanultál volna pl biológiát akkor tudnád hogy a kutyának nincs olyan fejlett izérzékelése, a testének sincs szüksége változatosságra sőt egyenesen árthat neki (pl hasmenés amikor új tápot adsz). Vagy mit gondolsz, a farkasnak a vadonban van lehetősége válogatni? Ők nem azért esznek hogy élvezzék hanem hogy jól lakjanak. A kutyáid meg felteszem azért dobálják ki mert megszokták hogy akkor kiszolgálod őket mással, tehát nem tisztelnek... Az én kutyáim 10 éve ugyanolyan mohón eszik a tápot.
2011. jan. 8. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!