Hogy viseli a macsekod a mostani durrogásokat?
Figyelt kérdés
Mienk nagyon fél szegényke, és bespájzolta magát az ágy alá.
Néha elöljön, de akkor is lapít, sunyít, fülel, nem hagyja magát simaogatni.
2009. dec. 31. 20:55
2/9 anonim válasza:
Nekem bátor macskáim vannak, nem zavarja őket, fekszenek nyugodtan, a kutya fél nagyon, őt be is kellett zárnom a garázsba mert másképp menne világgá.
3/9 anonim válasza:
A mi két kandúrunk is nagyon retteg, fél. Már nyolcévesek, de hát ezt a napot akkor sem érzik normálisnak [és igazuk van]. Mivel ház körüli [ajtóbanülő] macskák, bevittem őket délután a garázsba. Ott van egy fémpolc és a falnak döntve szétszerelve egy franciaágy. Amögé bújtak be, ott nyávognak, keservesen. Még a kaját sem fogadják el. Hmmm... ez van. Legalább ott békében lehetnek.
4/9 anonim válasza:
falun lakunk 500m körzetben csak 2 ház van, egyik lakosa éppen külföldön van, a másikak meg még nem durrogtatnak, meg még mi sem, de a biztonság kedvéért bezártam őket a házba :D
5/9 anonim válasza:
A mi 3 macskánk már délután be ment a pincébe és azóta se jöttek ki majd csak reggel!
6/9 anonim válasza:
Négy cicám bezárva a lakásba. Van bent kajájuk, WC-jük, én kijárkálok cigizni a teraszra, de nem engedem ki őket.
Bent jól elvannak, nem félnek.
7/9 anonim válasza:
Ilyenkor már a kanapé mögé bújik, mert órák óta durrognak és nagyon fél.
8/9 anonim válasza:
Nekem 3 cicám van, az egyiket egyáltalán nem zavarja, a másik most nyugodott meg, nemrég még úgy kellett kihalászni a szekrény mögül... A harmadik viszont még délben kiment, azóta viszont nem jött vissza, szóval ő kinn van, szinte 5 percenként megyek ki hozzá, de nem jön... =(
9/9 anonim válasza:
Kint nem tudta merre nézzen honnan jön a hang, és egy kicsit félt is tőle ugyhogy jött befele. De aztán a kezemben megnéztük a tüzijátékot és az tetszett neki de ha nem fogtam volna biztos félt volna:)
8 hónapos házikölyök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!