Beteg lett a macskám mit csináljak?
Ne fürdesd meg, az biztos nem használ.
A gyógyszerekről egy cikk, hogy miért nem szabad, ugyan az Algopírint nem említik, de hát hogyan lehetne egy egy kilós kisállatnak megfelelően adagolni egy kb. 60 kg-os embernek szánt hatóanyagot???
Már kicsit jobban van már dorombol is, de még mindig csak fekszik egész nap. Tegnap sikerült egy kis vizet (cukrosat h több energiája legyen) adnom, már halat is evett, reggel már felkelt nehezen és elsétált egyedül az alomba, a nehezén már túl vagyunk, már csak az ügyeletet kell kivárni.
Írtam online állatorvosnak is.. hogy segítsen mit tegyek addig amíg állatorvoshoz viszem.. de nagyon információ dús választ adott:
amit leírtam abból csak annyit tud levonni hogy a cica beteg, és sokminden baja lehet vigyem el állatorvoshoz. Igazán köszönöm, tényleg nagyon sokat segített.
Reméljük, már nem lesz baj addig, amíg orvoshoz kerül.
Az online tanácsadók csak általánosságokat tudnak írni, látatlanban nem tudnak diagnosztizálni. A dorombolás megtévesztő lehet, ugyanis a macskák fájdalmukban is dorombolnak, ez egy öngyógyító módszer náluk. Ha evett, az már jó jel, esetleg meg lehet próbálni vizezett száraztápot adni neki, már az is jó ha a levéből nyalakodik egy kicsit. Jobbulást a cicának!
Remélem én is, nem fájdalmában dorombolt, már egész jól van, még játszik is az egerével kicsit. Úgyhogy már kifogja heverni.:)
Az online tanácsadásról meg, én nem diagnózist kértem tőle, hanem azt hogy mi módon lehet addig otthon ápolni hogy életbe maradjon, (borogatás használ-e.. vagy valami.. mit adjak neki enni inni ami jobbat tesz neki..stb) de hát pont erre nem kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!