SEGÍTSETEK! A MACSKÁM NAGYON BETEG!?
11hetes kismacskámat ma reggel a szomszéd kutya megráncigált.Elmentünk orvoshoz és azt mondák hogy eltört pár bordája és agyrázkódása van.Kapott azonban infuziót és fájdalom csillapított vele de annak a hatása elmúlott.Most annyira félek hogy nem tudok aludni se.Folyton sír és ide oda fekszik még felkelni is próbál.Nem tudom mi is lesz vele.Valakinek tapasztalat?
És esetleg PÉCSI ÁLLATORVOSI ÜGYELETEKET vagy amik nem olyan messze vannak tőle tudok mondani?Nagyon nagy szükségem lenne rá.Előre köszönöm a válaszokat hogy segítettetek.
pecs.hu
Állandó ügyeleti szám: 30 / 9705-419
Állandó ügyeleti szám: 30 / 9705-419
Ezt találtam Pécsen, hívd fel, hátha mondanak vmi okosat!
Így éjszaka elég kevesen vannak fent az oldalon, magyarul kevesebb az esély, hogy bárki is igazán érdemleges válasszal tudjon szolgálni.
Lehet, hogy hülyeség, de mivel most így jobb nem jut eszembe, adj neki fájdalom csillapítót valahogy. Ha embernek hat, gondolom állatnak is fog. Bár ez nem biztos, hogy jó ötlet, lehet, hogy rosszul lesz tőle vagy valami.
Csak próbáltam segíteni, Pécset nem ismerem, de nem hiszem, hogy este lenne állatorvos. Reggelig kibírja.:)
Utolsó
Hmm, úgy látszik mégis, bocsánat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!