A macskám születése óta beteg, miért?
Már 1 éves múlt,de nem múlik el,hapcizik,folyik az orra és könnyezik a szeme.
mitől lehet ez?
Az anyja is beteg volt amikor született,de ő bele is hallt (13 éves volt)
ezt a macskát nagyon nagyon megszerettem,nem akarom elvesziteni ezért okos válaszokat várok nem viccelődést!
Voltál már vele állatorvosnál?
Nem tudom, mi baja lehet, mitől lehet ez. Olyan, mint a megfázás, lehet, hogy valami légúti betegség vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy meg lehet gyógyítani, de mindenképpen vidd el orvoshoz, valamilyen kezeléssel biztosan lehet valamennyit javítani az állapotán.
Nekünk is volt egy ilyen szürke macskánk. Állatorvosnak fizettünk havi 15 000 Ft.-ot csodainjekciókért, és rendbe is jött kb.: 2 hónapra. Aztán kezdődött az egész előröl. A másiknak a füle gennyedzett mindig, arra is azt mondta, hogy meggyógyul, 7000 ft / kezelés, és semmit sem használt.
Sajnos vannak olyan állatorvosok, akiknek csak az számít, hogy minél hamarabb lecserélhessék a BMW-jüket. Állatkórházba viszont érdemes elvinni, ott nem csapnak be.
Szia!
Hasonló problémával küszködöm én is picikémmel, sőt hasonló korúak is a cicusaink. 1x vidd el dokihoz mindenképpen, mert lehet macskanátha. Ha nem az: az én kicsinyem is így született, neki könnycsatorna elzáródása van(pedig sima házimacs). Nem fáj neki, csak hát kellemetlen, mert állandóan könnyezik a szemecskéje és szárad az orrürege(ettől tüsszög). Meg lehet műteni, de néhány hónap után visszatér minden. Én borvízzel törlöm minden nap(akár többször is), és az orrát is. Néha a le nem tisztultság miatt megszárad az orrában a "cucc" és azt óvatosan fültisztítóval törlöm ki. Nagyon aranyos, mindig tartja, hogy csináljam neki és utána megköszöni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!