Szerintetek beteg lehet a macskám? Ugye nem hal meg?
Jól mondják az előttem szólók!
Bőrbetegség, allergia, férgesség, paraziták:bolha,kullancs stb, nekünk ugyan ez volt a bajunk, és a doki ajánlott egy nyakra csepegtethetős parazitairtást, tablettával féregtelenítettem, mikor másodjára mentünk vissza, mert csak nem nőtt a szőre, kinyomta a bűzmirigyét (neki ez volt a problémája, bűzmirigyes volt szegénykém) Most már nő a szőrünk szépen, lassan, de biztosan :) 2500 ft nálunk a vizsgálat, injekcióval, a spot on a nyakra 1800 ft volt, a tabletta pedig a féreghajtásra 300 ft alatt.
Igen és akkor a sorsára hagyod a cicát? Végül is 'csak egy macska' nem érdekes... Na ne!
Szerintem is lehet ez gombás fertőzés, atka, féreg, vagy allergia is, de egyikkel sem jársz jól.
Ha gombás, akkor nemcsak lerohad a macskád bőre, de te is ugyanúgy elkaphatod. Ha atka, akkor csak simán kicsinálja a macskát a parazita, ha nincs elég erős immunrendszere, márpedig nincs, mert az ilyen problémák akkor merülnek fel, ha valami nincs rendben immunerősség szinten. Ha féreg ugyanez a szitu, de te is elkaphatod. Ha allergia, jó esetben átesik rajta, mert csak időleges, rossz esetben legyengül végül szövődményei lesznek és elpusztul.
Melyik a jobb? Sztem egyik sem.
Szóval légy oly szíves, vitesd el dokihoz, ott kap gyógyszert, és megélheti még mind a 9 életét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!