Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet valami bajom, ha rá...

Lehet valami bajom, ha rá loccsant egy kis víz a ruhámra a cicám táljából és máshoz is hozzáért az a felület?

Figyelt kérdés
Nemrég összeszedtem a tiszta ruháimat és hozzáértek ahhoz a részhez ahol rám ment a víz. Mossam ki újra azokat a ruhákat? Betegesen félek a férgektől és mindenféle parazitától. :(
2013. nov. 7. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De igen, a többi cica elkaphatja. Minden városban van már szinte állatpatika, ott recept nélkül is adnak valami kencét vagy fürdetőt. De a legjobb lenne, ha orvoshoz vinnétek, biztos ami biztos. Ez nem valami komoly betegség, szóval ne ijedj meg, hamar elmúlik ha kezelitek.
2013. nov. 7. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én cicám velem alszik!!!És itt vagyok!!!Na igaz az én cicám szigorúan benti és tiszta. Gondolom te már a benti macskától is undorodsz...Valóban felelőtlen vagy.
2013. nov. 7. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért vicces, hogy valaki betegesen retteg a betegségektől és a férgektől, de az alapvető óvintézkedéseket (pl beteg állat orvoshoz vitele, rendszeres féreghajtás) nem teszi meg.
2013. nov. 7. 19:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Há ja!!Ez felháborító.
2013. nov. 7. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen lehet bajod. Szinte az összes macska mérgező. Szóval csak gumikesztyűben nyúlj hozzá.Ha pedig hozzáérsz akkor az agyadat ellepi a macskátólfélőitisz nevű betegség.
2013. nov. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!