Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha a macskámnak enni adok, a...

Ha a macskámnak enni adok, a kaják kiszedi a táljából és elmegy vele a szőnyegre, ott eszi meg. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam, hogy a szoba másik végén adok neki egy falat husit, ahol parketta van. De ez a kis disznó azzal is elmegy a szőnyegre és csak azért is azon nyammogja el. :D Van ennek valami különleges oka?

A barátom kutyája is ugyanezt csinálja. :)

2010. ápr. 23. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem leszek nagy segítség, mert fogalmam sincs, mi az oka!

Viszont az én kutyusaim és cicáim is ugyanezt teszik. Kis majmok! :)

2010. ápr. 23. 16:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Tényleg sok állat csinálja ezt, ezért is kérdeztem, mert biztos nem lehet véletlen. :)

Sokszor gondolkodtam már rajta, hogy miért jobb a szőnyegen megenni az ételt, mint ott helyben... De nem jöttem rá. Biztos élvezik, hogy utána azonnal takarítunk vagy nem tudom. :)

2010. ápr. 23. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, egyébként tényleg érdekes, hogy mi lehet az oka.

Lehet, hogy azt képzelik, hogy a tányérban levadászták, és biztonságos helyre kell cipelni a zsákmányt, hogy ott nyugodtan megehessék, kicsit távolabb a vadászóhelytől!

Az a röhej, hogy a biztonságos hely sajnos mindig a szőnyeg! :)

2010. ápr. 23. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
sziasztok. én erre csak 4 év alatt jöttem rá de lehet hogy tévesen. szerintem 3 oka van. az 1.-t leríta az elottem szóló. a masádok: kényelmessebb helyet keres magának. 3. sok gazdi néha elvesz a kajástálból ha sokalja vagy valami és biztonsáos hejreviszi hogy ne tudjuk elvenni. de ez csak az én véleményem
2010. ápr. 24. 11:00
 5/7 anonim válasza:
Szerintem a macskád nem szereti azt ha nézed miközben eszik.. Neked is zavaró lehet ha bámulnak miközben eszel :)
2010. ápr. 24. 21:59
 6/7 anonim válasza:
Próbáld meg egyszer, hogy olyan helyen adsz neki enni,ahol nincs szőnyeg,ha ott is félrevonul,akkor egyszerűen csak ez a "szokása". Nekik is van,mint ahogy nekünk is. Ne próbáld meg leszoktatni róla,inkább máshova szoktasd, hogy ne piszkítsa össze mindig a szőnyeget.
2010. ápr. 25. 15:55
 7/7 anonim válasza:
Próbáltad már, hogy minden zavaró tényezőt kiiktatsz mikor eszik?Pl: tv, más állatok, mosógép zaja, akármi.És te is menj másik szobába hogy ne érezze veszélyben a vacsiját.
2010. jún. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!