Hogyan szoktassam le kedvenc cicám arról hogy kipöckölje a kaját a táljából?
Figyelt kérdés
Igaz már 10 éves és talán nem szoktatható le, de akkor is idegesítő. :)2009. okt. 13. 16:47
1/7 anonim válasza:
Enyém 2 éves és ugyanezzel játszik. Szerintem nem tudod leszoktatni, max behunyod a szemed és feltakarítod utána mint eddig :)
3/7 A kérdező kommentje:
Megeszi azt is. De nem tudok rájönni miért jó neki ha ezt csinálja kajálás közben, mégse gyerek már. :))
2009. okt. 13. 19:50
4/7 anonim válasza:
A nagyobb darabos ételeket az enyém is mindíg kipöcköli, a tápot nem. De hogy miért csinálják, nem tudom. 10 évesen már ne próbáld leszoktatni róla, de szerintem amúgy sem sikerülne.
5/7 anonim válasza:
Szedd fel, és dobd ki amit kipöckölt. És ne adj neki helyette msáikat. Hátha meegtanulja, hogy amit kipöcköl, azt már nem eheti még, éas akkor jobban vigyáz a kajájára. De aztán lehet hogy idős ő már ehhez...
6/7 anonim válasza:
Szia.A cicádat ne szoktasd le a kaja pöckölgetésről,ugyanis a cicák szeretnek vadászni és mikor a tálból kipöckölik a kaját és játszanak vele az egy kicsit olyan érzés nekik,mintha vadásznának.Egyébként az enyém is ezt csinálja,végig viszi az egész lkáson a sonkát vagy a csontot.
7/7 anonim válasza:
Pontosan így van, a vadászösztön miatt. Aki látott már macskát egérrel játszani, az érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!