Lehet valami bajom, ha rá loccsant egy kis víz a ruhámra a cicám táljából és máshoz is hozzáért az a felület?
Figyelt kérdés
Nemrég összeszedtem a tiszta ruháimat és hozzáértek ahhoz a részhez ahol rám ment a víz. Mossam ki újra azokat a ruhákat? Betegesen félek a férgektől és mindenféle parazitától. :(2013. nov. 7. 15:49
1/15 anonim válasza:
Jajj de bolond vagy!!! Vannak féregtelenítve a cicák???Egyébként k*rvára semmi bajod nem lesz:D
2/15 anonim válasza:
Sajnos ez halálos. A cicáknak még a lehellete is mérgező!
3/15 anonim válasza:
Jaj te! nem kell félned, ha a cicáid megfelelően vannak tartva!
4/15 A kérdező kommentje:
Nincsenek féregtelenítve. Kinti cicák, de nem szoktam látni semmit az ürülékükben.
Azért is aggódom mert az egyik cicán sebek vannak a feje körül és néha annyira elkaparja őket, hogy véreznek és nagyon csúnyák. Nem verekedéstől vannak a sebei inkább valami bőrbetegségnek néz ki. A többi cica nem kapja el tőle, akkor sem ha együtt alszanak. Szerintetek ez mitől lehet?
2013. nov. 7. 16:02
5/15 anonim válasza:
Esetleg állatorvoshoz kellene vinni az állataidat. Vagy minek vannak egyáltalán, ha nem látod el őket megfelelően?
6/15 A kérdező kommentje:
Csak 1 hete ilyen a cicám, várni akartam hátha elmúlik.
2013. nov. 7. 16:09
7/15 anonim válasza:
Mutasd meg a kiütéses cicát állatorvosnak, és féregtelenítsétek is őket, ha ilyen betegesen félsz.
Semmit nem fogsz elkapni a kimosott ruhák miatt.
8/15 anonim válasza:
A cicát mutasd meg állatorvosnak, vagy kérj állatpatikában rüh ellen valamit. Ha elmondod a tüneteket valószínűleg ő is rühre fog gyanakodni. Nem kell félned, gyorsan elmúlik ha kezelik. Egyébként nem gondoltál még rá, hogy felkeress egy orvost a beteges félelmeiddel? Mert nem normális, hogy ennyire parázol.
9/15 A kérdező kommentje:
Én is rühességre gyanakodtam, de akkor nem kéne elkapnia a többi cicának is? Együtt esznek, alszanak, összedörgölőznek.
2013. nov. 7. 16:38
10/15 anonim válasza:
A Macskarüh nem terjed emberre. FELELŐTLEN ÁLLATTARTÓ VAGY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!