Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vannak itt "macskás" férfiak?

Vannak itt "macskás" férfiak?

Figyelt kérdés

Itt is, az életben is, nagyon-nagyon kevés macskaszerető férfiról hallani. Érdekelne, hogy itt van-e néhány:)

Ha igen, válaszolnátok pár kérdésre?

- Miért inkább macska, mint kutya?

- Mi a legfőbb pozitív és negatív tulajdonsága szerintetek a macskának?

- Végül: mennyi idősek vagytok, és milyen munkakörben illetve beosztásban dolgoztok?

Ez egy picike felmérés, olvastam pár igen érdekes elméletet a macskabolond férfiakról, és azokról, akik kifejezetten rühellik őket, kíváncsi vagyok, itt milyen válaszok születnek. Előre is köszi a választ:)

2013. okt. 17. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, vannak. :D

Azért, mert függetlenek, szépek, kedvesek, de nem tolakodóak, tiszták, stb.stb. CSAK. (Vannak kutyáim is.)

Tulajdonságok? Ki mit lát bennük. Én ezeket látom, amit már leírtam.

42, IT középvezető. Jó méricskélést.

2013. okt. 21. 08:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de két macskás bácsit ismerek:

Az egyik a párom. Míg én csak simán állatbolond vagyok, és az életemben volt kutya, nyúl, csirke, macska stb., addig az ő életében nem nagyon. Csak most. És macskabolond. De annyira, hogy a telefonjában a háttérkép nem én vagyok, hanem a macskánk. (Talán mert mondtam neki, hogy ne én legyek...?) 24 éves programozó, a macskákat pedig azért szereti, mert viccesek és cukik. Nem is tudom, mit mondana negatív tulajdonságuknak. Én spec. semmit sem látok. Az enyém könnyen tanítható, pórázon úgy jön, mint egy kiskutya, nem rángat, aranyosan játszik stb. Nálunk nem a kutya-macska dilemma van, és szeretném felhívni a kérdező figyelmét arra, hogy annak ellenére, hogy sokan beszűkültek és csak kutya-macska világban gondolkodnak, rengeteg más háziállat van. Mi például nyuszit szeretnénk. És azért cica lett előbb és nem nyuszi, mert a cicákat jobban ismerjük, a nyuszira még gyúrunk.

A másik egy negyvenes tanár. Neki is van saját macskája, meg egy csomó macskás könyve, macskás lakásdísze.

2013. okt. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!