Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vannak itt "macskás" férfiak?

Vannak itt "macskás" férfiak?

Figyelt kérdés

Itt is, az életben is, nagyon-nagyon kevés macskaszerető férfiról hallani. Érdekelne, hogy itt van-e néhány:)

Ha igen, válaszolnátok pár kérdésre?

- Miért inkább macska, mint kutya?

- Mi a legfőbb pozitív és negatív tulajdonsága szerintetek a macskának?

- Végül: mennyi idősek vagytok, és milyen munkakörben illetve beosztásban dolgoztok?

Ez egy picike felmérés, olvastam pár igen érdekes elméletet a macskabolond férfiakról, és azokról, akik kifejezetten rühellik őket, kíváncsi vagyok, itt milyen válaszok születnek. Előre is köszi a választ:)

2013. okt. 17. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

én nem vagyok férfi, de a tesóm pl. szereti a macskákat. meg így kapásból egy csomó haverom, két volt munkatársam, egy mostani is.

a tesóm szempontjai: a cica nem büdös, a kutya igen:) a macska nyugodt, elvan az öledben, a kutya összevissza mocorog, rádugrik, nyalogat, viháncol. a cica meg tök nyugis.

2013. okt. 17. 23:28
 2/12 anonim válasza:
88%

Van:

1) Nincs annyi baj vele, mint a kutyával, nem nő a gazdája fejére, szobatisztább, tisztább, mint a kutya.

2) A negatív: nem lehet idomítani (vagy csak korlátozott mértékben), makacs, a pozitívat szerintem fölösleges ecsetelni.

3) Huszonéves tudományos kutató.

2013. okt. 17. 23:31
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Olá. Itt vagyok. :) Leszögezném, hogy szeretem a kutyákat is, meg még elég sok állatot. A macskák azért vannak az első helyen, mert bírom az öntörvényűségüket és a bölcsességüket. Nagyon ki kell érdemelni a barátságukat, mint általában az embereknél. Ha olyan kedvem van, nem megyek oda hozzá, csak letudom a kötelezőt és békén hagyjuk egymást. Egy kutyával azért érdemes többet törődni mind nevelési, mind anyagi szempontból. Negatív, hogy néha túlságosan féltékenyek, sértődékenyek, és napokig képesek tojni a fejedre minden ok nélkül. :) 25 éves vagyok és egy multinál dolgozok marketingesként, hétvégente a kertet művelem, korábban pedig nem vetettem meg az idénymunkákat sem.

Ja, és sok férfitársam csak letagadja a macskaszeretetét, nem egy olyan embert láttam már, aki az első adandó alkalommal megcirógatta a macskát, holott addig csak lenézően nyilatkozott róluk. Most túlzok, de szerintem attól, hogy egy macska nem nő meg 60 kilósra és nem képes átharapni a torkodat, még egyáltalán nem lesz "csajos" állat.

2013. okt. 17. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és az öcsém és apa is szereti a macskákat. :) És nekem egy olyan pasi kell, aki szintén szereti a macskákat, állatokat. :D . Szerintem is kevés van az ilyen pasiból. Legalább is én nem nagyon találkoztam ilyen macska szerető, állat szerető pasival. :)
2013. okt. 17. 23:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok az első, nekem is olyan kell, és belegondolva, mindkét exem szerette a cicákat, három jó barátom is, és még egy csomó ismerősöm. aki nem, az általában hülyeségeket beszél róluk..akár fiú, akár lány.
2013. okt. 17. 23:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

-Passz,amióta az eszemet tudom azóta macskás vagyok

-Szinte ugyanaz amit a 3-as válaszoló írt

-Tanulok

(3 macskám van,de még szeretnék )

2013. okt. 18. 00:11
 7/12 Mirk ***** válasza:
100%

Azokon túl amit már előttem írtak.

A macska nagyon jó emberismerő. Minden macskának más a személyisége és jól megfigyelhető eltérő tulajdonságaik vannak, "egyéniségek". Sokban hasonlítanak az emberekre, van bennük büszkeség, elegancia és tartás, ugyanakkor tudnak gyerekesek lenni, gyakran csinálnak hülyeségeket, de van bennük szeretet és ragaszkodás is.

Okosak. Sok filmben azt várják a nézőtől, hogy hanyatt essen, ha mutatnak egy kutyát amelyik a mancsával kinyitja az ajtót. Az én macskám a házban minden ajtót ki tud nyitni, sőt, azt is megtanulta, hogy működik a retesz.

Megjegyezném, hogy a kutyákat is szeretem.

2013. okt. 18. 00:28
 8/12 anonim válasza:
100%

Nagyon szeretem a macsekokat. Informatikus vállalkozó vagyok.

Gyakorlatilag rajtam alszik, és mászkál rajtam éjszaka. Ő kelt reggel, hogy adjak neki kaját. Ha Tv-t nézek dorombol. Szeretem ha dorombol. Együtt szoktunk pizzázni, mindig elkéri az olajbogyót. Szokott bújócskázni, értelmes nagyon. Pont olyan játszani vele mint egy kis gyerekkel. Teljes jogú családtag aki tud szeretni. Ha szeretetigénye van jön, hogy foglalkozzak vele, ha nincs hozzám kedve elvonul, Szobacica, tenyésztett fajta, aki sosem megy ki a szabadba. Mivel generációk óta nem volt szabadban, illetve elképesztő mennyiségű oltása van, ezért nem kell félni, hogy bármilyen kórokozót terjeszt. Automata macska WC-je van amit megtanult használni már 3 hónaposan is, sem szag sem gond nincs vele. Negatívum, hogy télen vigyázni kel vele nehogy megfázzon, mert mint említettem ő tejésztett macsek, aki sajnos hitperérzékeny. (a megfázást 20 fokos termosztátbeállításnál kell érteni) A fiam is szereti, meg a legtöbb ismerősöm.

F/38

2013. okt. 18. 01:07
 9/12 Salx Narval ***** válasza:
100%

Én is szeretem a kutyákat és úgy általában az állatok zömét is, mostani macsek nem volt tervbe, csak sajnáltam volna sorsára hagyni. Pár hetesen hozta haza a kislányom.

Ez a kérdés részemről tárgytalan, nem vagyok elfogult egyik iránt sem.

Negatív: akaratos és nagyon kíváncsi, mindent dugni kell előle.:D

Pozitív: Okos, kedves, mókás, ügyes, öntörvényű, ragaszkodó és szerintem szép is.

48. háztartási és vendéglátóipari gépszerelő.

2013. okt. 18. 06:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!