Akkor én most tipikus macskás lány vagyok?
Figyelt kérdés
(egyelőre) Két macskám van. Imádom őket. Nagyon gyöngéd vagyok velük. Puszilom őket. Röhögök rajtuk. Elöntik a szívemet a lényükkel!
magányos vagyok. Nem jrok sehová, és itthon is általában macskákkal vagyok, vagy a gép előtt kockulok.
Egyetlen ember akiért rajongok az egy fiú, aki az ország másik felén lakik és soha nem látom élőben.
2013. febr. 22. 23:07
1/7 anonim válasza:
Hát ja. De ez van, ha nem tetszik, változtass.
2/7 anonim válasza:
Jujj, kísértetiesen hasonló az én életem is(jó, amellett eljárok dolgozni is), de néha azért vadulunk a ciccekkel.
Azzal riogatnak, hogy majd macskás höly leszek öregkoromra:D..
3/7 anonim válasza:
Eléggé. De ez csak rajtad áll... a macskák szeretetét nem kell eldobni, de változtathatsz az életed többi részén... :)
4/7 anonim válasza:
Eléggé úgy tűnik, de aki az állatokat szereti, az rossz ember nem lehet. (:
7/7 anonim válasza:
Dobhatnátok fel képeket, még soha nem láttam macskás lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!