Sziámi cica szoktatás után megszokná, hogy 1-1 hétig egy macskás ismerősünknél lakna, amíg mi nem vagyunk otthon?
Nézd, hogyha szerinted ez így rendben van, akkor miért kérdezed meg másoktól? :)
Nincs olyan hogy mindenki egyetértsen valamivel.
Szerintem is jobb a cicádnak hogyha addig valaki olyannál van akit kedvel már, megszokott, és játszizhat addig egy korabeli macsekkal, mint hogy ott legyen hagyva magára egész napokra amíg ti várost néztek.
Nem hónapokról van szó, hanem pár napról, szerintem ez messze messze messze messze jobb megoldás mint valakit megkérni hogy "ugorjon be megetetni", ahogy szerintem is sokan csinálják.
Egyébként attól még hogy valamit sokan csinálnak, az a valami nem lesz helyénvaló, szóval ez az érv eleve kiesett :).
Nem lesz tőle semmi baja a cicádnak, hiányozni fogsz neki az tuti de el lesz foglalva addig mással, és mire észbe kap már otthon is vagy.
Én mindenhova viszem a cicámat és mégsem harapom le olyan fejét aki nem tudja ezt megtenni (mert a cicának sem lenne jó idegen helyen magára maradni egész napra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!