Szerintetek a macskás kérdéseknél olvasgat olyan ember, aki csak kibicként, unalomból értékel másokat és amúgy meg hozzá sem szól a témákhoz és nem is konyít semmit a macskákhoz?
Az addig mondjuk oké, ha valóban normális hozzáállással és azért értékel valaki, mert tényleg indokolt. Bár eddig nekem eszembe nem jutott ez, ha valaki baromságot ír, akkor esetleg írásban állítanám helyre, de nekem ez a háttér pontozgatás... a hajam égnek áll, nem egyenes, nem korrekt, szerintem.
Viszont szerintem van, aki nem normálisan teszi ezt, én ezt nem értem, egyáltalán nem és néha tolerálni is nehéz, mert van, hogy válaszként egy kérdés, ami nem is a témához tartozik 100%-ig hasznos. Van, mikor egy teljesen helytálló válasz töredék % helyességű.
De oké, ilyen a világ, fogadjam el. Csak kíváncsiságból kérdeztem, persze tudtam, hogy választ nem igazán fogok kapni, főleg attól, aki sunyiban csinálja. :D
A saját kérdésemnél én is értékelek. És mindig a számomra hasznosat, mert ezzel köszönöm meg azt, hogy valaki vette a fáradságot és válaszol. :)
Mindegy is, már lenyugodtam. Neked köszi a hsz.-t.
Itt mindenki csak unalmában válaszolgat. Biztos nagyon sok olyan van, aki teljes hülyeséget válaszol....
Képzelheted, hogy nem a legkiműveltebb elmék "járnak id" hehehehehhehehe
Macska témában sok a szakértő, mert mint ahogy ma olvastam: az internet nagyrészt a macskákról szól. hehehhe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!