Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Félek a macskáktól (? )

Félek a macskáktól (? )

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, miért, de szerintem olyan ijesztőek.. csak én vagyok így ezzel? Amúgy nem utálom őket, meg ilyesmi..
2013. szept. 14. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj tőlük nem bántanak,nyugi:)!
2013. szept. 14. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
a barátnőm is ilyen hülyeségeket beszél, azt hiszi, hogy a cicák meg fogják támadni és agyonkarmolni...egy cica alapban bizalmatlan, nem fog csak úgy odamenni az emberhez s rátámadni. ha odamegy, akkor az azt jelenti, hogy bízik, és barátságos lesz. nem véletlenül nincs rájuk törvény, hogy nem szabadna szabadon kószálniuk. nem veszélyesek egyáltalán.
2013. szept. 14. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért félsz mert támadástól tartasz, vagy Ailurophobiád van (macskafóbia)? Előbbi esetben feleslegesen parázol, nem bántanak senkit, idegeneket inkább kerülik is, még ha bújósak is, ha valaki nyugtalan lesz, nem merészkednek oda hozzá.

Ha fóbiád van, akkor ez nem sokat segít, mivel az irracionális félelemi reakció, teljesen ártalmatlan dolgoktól és szituációktól. Ha kezelhetetlen és megnehezíti az életed, fóbiákra szakosodott terapeuta segíthet. Ha kibírható, akkor próbálj úrrá lenni rajta.

2013. szept. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!