Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokszor (nem mindig) félek,...

Sokszor (nem mindig) félek, rettegek a macskáktól. Szerintetek ennek mi az oka?

Figyelt kérdés

3-4 éves korom óta, ha szemébe nézek egy macskának, akkor rettegés fog el... Érdekes (inkább félelmetes), hogy a macska is meredten, ilyedt tekintettel bámul a szemembe... Gyakran előfordult, hogy nem tudtam aludni, emiatt unalmamban sokáig bámultam ki az ablakon és hirtelen megjelent az ablakban egy fújó, nyávogó macska és riadtan nézett a szemembe...ekkor én majd' szívrohamot kaptam az ijedtségtől...még most is rettegek, ha eszembe jut egy hasonló eset...

Szerintetek ez miért van? Azt hallottam, hogy a démonok és a hasonló természetfeletti lények félnek a macskáktól. Lehetséges, hogy megszállt egy?

2010. júl. 2. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Valaki meg a kutyáktól van beszarva. Te a macksától félsz, lehet kicsi korodban megijedtél egytől és azóta tudat alatt rettegsz. Ez van.

Démon megszállt... Bocs, de hülye vagy. Félsz a macskától, ennyi. Annyira fárasztó, hogy a nép mindenben a démont és a szellemet látja, főleg hogy nem is léteznek. Igen, valaki mutasson egyet és elhiszem, hogy van. Addig meg nem.

2010. júl. 2. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Senkit nem szállnak meg a démonok. Egyszerűen csak bebeszéled magadnak a hisztit. Ha nem szoksz le róla,befosz golyózni! A macskák senkit nem bántanak!
2010. júl. 2. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan már a macskától,még ha kutyától félnél megérteném,mert az nagyot tud harapni,de a macska nem okoz nagy kárt benned.
2010. júl. 2. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
láttál egy hülye filmet erről és beképzeled magadnak.
2010. júl. 2. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

ilyen az a macska?

[link]

2010. júl. 2. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

16:32(NEM akarok vitát!)

Mindjárt rajzolok egy pentagramm kört megidézek neked egy démont és a kezedbe nyomom.Megmutatni...én sem hiszek abban hogy az ember valaha is démont idézett volna,de az ilyen mondatok idegesítenek.Olyan mint a -ha fej én nyerek,ha írás te vesztesz-magyarán esélyt se adsz az illetőnek hogy valami észérvet is felhozzon ha van.

-Van lélek

-Mutasd meg és elhiszem

-...az nem látható,nem tapintha...

-Akkor nincs lélek

Ennyivel lezánád?

Még egyszer,nem akarok vitát,csak idegesítenek azok az emberek akik ennyivel lezárják a természetfeletti dolgok tárgyalását.

Kérdező:Előttem már elmondták.

2010. júl. 2. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
18.42-es: olyat keversz ide, amit te minden bizonnyal okosságnak szánsz. Amit írsz, az úgy van, de most ne mondd már nekem, hogy egy olyan ember nem hülye, aki azt hiszi azért fél a macskáktól, mert szerinte démon szállta meg őt. Az ilyenre már nem tudok mit mondani, csak hogy aki hülye, haljon meg.
2010. júl. 2. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
te vagy a múmia
2010. júl. 2. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
De most nem a kérdezőről beszéltem te:DJa hülyeséget mondott...de te isXD
2010. júl. 2. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

Még előző vagyok(előbb elküldtem^^")

Azt akartam írni hogy bocsi hogy rádszóltam,de olyan idegesítő voltXD

2010. júl. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!