Sokszor (nem mindig) félek, rettegek a macskáktól. Szerintetek ennek mi az oka?
3-4 éves korom óta, ha szemébe nézek egy macskának, akkor rettegés fog el... Érdekes (inkább félelmetes), hogy a macska is meredten, ilyedt tekintettel bámul a szemembe... Gyakran előfordult, hogy nem tudtam aludni, emiatt unalmamban sokáig bámultam ki az ablakon és hirtelen megjelent az ablakban egy fújó, nyávogó macska és riadtan nézett a szemembe...ekkor én majd' szívrohamot kaptam az ijedtségtől...még most is rettegek, ha eszembe jut egy hasonló eset...
Szerintetek ez miért van? Azt hallottam, hogy a démonok és a hasonló természetfeletti lények félnek a macskáktól. Lehetséges, hogy megszállt egy?
Valaki meg a kutyáktól van beszarva. Te a macksától félsz, lehet kicsi korodban megijedtél egytől és azóta tudat alatt rettegsz. Ez van.
Démon megszállt... Bocs, de hülye vagy. Félsz a macskától, ennyi. Annyira fárasztó, hogy a nép mindenben a démont és a szellemet látja, főleg hogy nem is léteznek. Igen, valaki mutasson egyet és elhiszem, hogy van. Addig meg nem.
16:32(NEM akarok vitát!)
Mindjárt rajzolok egy pentagramm kört megidézek neked egy démont és a kezedbe nyomom.Megmutatni...én sem hiszek abban hogy az ember valaha is démont idézett volna,de az ilyen mondatok idegesítenek.Olyan mint a -ha fej én nyerek,ha írás te vesztesz-magyarán esélyt se adsz az illetőnek hogy valami észérvet is felhozzon ha van.
-Van lélek
-Mutasd meg és elhiszem
-...az nem látható,nem tapintha...
-Akkor nincs lélek
Ennyivel lezánád?
Még egyszer,nem akarok vitát,csak idegesítenek azok az emberek akik ennyivel lezárják a természetfeletti dolgok tárgyalását.
Kérdező:Előttem már elmondták.
Még előző vagyok(előbb elküldtem^^")
Azt akartam írni hogy bocsi hogy rádszóltam,de olyan idegesítő voltXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!