Félek, hogy az éjszaka ráfekszem a cicámra. Lehetséges ez?
Én nem zárom be soha egyik állatomat sem sehova. Bennük is megvan az ösztön és bennem is. Mindig együtt alszunk (a cicám most is az ölembe pocolt és alsizk is, a kutyám meg a hátam mögött fekszik épp)
Hidd el, kapálózok meg nyivákol a macska ha neki nem tetszik valami. :D
tehat.
a cica gyorsan elaludt, mire en elaludtam, felijedtem.. a macska a labamon jarkalt,mert hallotta, hogy apa jarkal a konyhaban.
utana, atkoltoztem hugom agyara a macskaval egyutt.. jot aludt. en is elaludtam.. a kisasszony felebredt es addig dorombolt a fulembe, addig nyalta es harapdalta a kezemet amig fel nem ebredtem.. ez fel1kor volt, azota egy szemhunyasnyit sem aludtam.. reggel 7kor kelnek, mert megyunk a hegyekbe.. de lehet itthon fogok maradni
Nem fogsz ráfeküdni, hamarabb észreveszi, fordulni készülsz. Enyém is velem alszik, de egy idő után az ágy tőlem legtávolabbi csücskébe vonul, ott nyúlik el.
Megtanulta szegénykém, alvásnál jobb tőlem messze lenni, lerúgtam már vagy kétszer véletlenül.
Jobb helye van az ágyban, mint ha bezárod szegényt a hordozóba, az inkább kínzás neki.
Na az még hagyján, hogy csak nézelődött. Az cicám ma érzékelte, hogy ébredezek, odajött dorombolva... belemászott az arcomba,aztán bebújt a takarom alá és ott feküdt le. De közben mindig dorombol hevesen. :D
Sokszor hajnalban még játszik és morogva ugrik ránk, vagy át rajtunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!