A Ti macskátok is belekontárkodik mindenbe? Csinál furcsaságokat?
Pl. bevásárlás után, be a lakásba, szatyrokat lerakni. Ő azon nyomban ott terem a legmélyebb álmából is, hogy összetúrja, belemásszon. A másik, hogy csinálok valamit, és odajön nézni. Ha 1 percre nem figyelek elpakol mindent. Lopkod. A táskákból, az asztalról (nem mehet fel rá, de lelop bármit). De ilyen egészen értelmetlen dolgokat is, hogy aprópénz stb.
A kedvencem, hogy bármi ami valami szélén van, pl. komód tetején a dezodor, ő azt lelöki, aztán nézi, néz rám, majd otthagyja. Másik a felmosás. Ha látja, hogy felmosok, ő elkezd futkározni és csúszkál össze-vissza.
A Ti macskátok is ilyen kis bolond?:)
De lehet, hogy azért viselkedik furcsán a macskád, mert valójában egy macskatestbe zárt ember.
Szerintem keresd fel a legközelebbi varázslót.
Neked mi a bajod kérdező?? veled otthon ilyen stílusban beszélnek ahogy te beszélsz velünk?? Én nem butáztalak le, nem beszéltem flegmán vagy ordenáré stílusban. Erre te mindenkit letámadsz mert nem értenek veled egyet..
Ha nem tudsz értelmesen, emberi módon beszélgetni akkor minek írsz ki ide kérdést?? Senki nem bántott téged, erre te 2 embert is totál hülyének nézel, és úgy reagálsz mint egy idióta..
Na én itt fejeztem be.
Ezek után megengedhetem hogy azt mondjam idiótákkal vitázni teljesen felesleges..
Tudod nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.. és te bizony a második verzió vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!