A kiégethető gyurmákhoz kaptam valami furcsaságokat is. Ezek mik és mit kezdjek vele?
2012. jún. 17. 14:29
1/4 anonim válasza:
Az első kettő fülbevaló része, a harmadikat úgy tudnám elképzelni, hogy pl. egy nagyobb gömb tetejébe beleépíted, hogy a szárrész kiálljon, és egy kisebb gombócot megtart. Törzs és fej, például.
2/4 anonim válasza:
Bár, most, hogy jobban megnéztem a képet a harmadik is fülbevaló, nem kaptál hozzá a végére szilikon vagy fém "dugót"?
3/4 A kérdező kommentje:
am köszi már rájöttem h mik ezek megkérdeztem interneten:) az első egy fülbevaló alap, a 3.is (van hozzá szilikon) a középső meg egy medál tartó. azért köszi:)
2012. jún. 18. 16:56
4/4 anonim válasza:
Azért szívesen:)! A második kép olyan rossz, hogy nekem fülbevaló sablonnak tűnt:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!